Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az exed letiltottad, azután soha többet nem beszéltél vele?
Figyelt kérdés
2021. máj. 29. 21:07
11/16 Noren1989 válasza:
Tipikusan bevàlt megoldàs nàlam, igen. Volt olyan, aki utànamég mailben írosgatott.
Egyetlen egyet nem tiltottam le, vele hosszabb ideig éltem együtt azelőtt.
Természetesen egoboost-nak hasznàlt a szakítàs utàn...
Szóval màramàr mind a 7en fennvannak a listàn.
12/16 anonim válasza:
Nálam tiltva marad. Mindegyik. Sok hónap hazudozás és vergődés után nincs értelme. Főleg úgy hogy 4 nappal később már más ágyában volt (meg előtte is). Zaklatott még e-mailben, de azóta nem is nagyon néztem mert szerintem okkal szakítottam vele, igaz rettenetesen fájt megtenni.
13/16 anonim válasza:
Letíltottam pár napra, majd feloldottam... Azonnal ostromolni kezdett és kibékültünk.. :(
14/16 anonim válasza:
Amelyiket tiltani kellett, az úgy is marad. Egy próbálkozott más utakon keresni, de ott is tiltva lett/lesz.
15/16 Lucaszek96 válasza:
2 van tiltva az egyikkel élőben szoba állok de nem oldom fel mert évek után is többet akar meg cicazik, a másik ő úgy is marad szinten és élőben sem állok vele szóba nekem így jobb ki érdemelte
16/16 anonim válasza:
Nos van 2 gyermekünk. A nagyobbik lány velem él, a kicsi az anyukájával. Több mint 1 éve váltunk el. Nem titottam, mert azt gondoltam a lányok miatt szükséges a kapcsolattartás. Havonta betalált valami hülyeséggel. Mindig talált valamit, hogy SMS-ben zaklasson. Messengeren tiltva voltam. De telefonon SMS-ben rám írt aztán tiltott. Ez ment múlthétig. És titottam. Nem értem miért nem lehet felnőtten viselkedni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!