Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha az exed letiltottad,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az exed letiltottad, azután soha többet nem beszéltél vele?

Figyelt kérdés
2021. máj. 29. 21:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Feloldottam kb 4 év után, utána rá 2-3 hétre írt is… Tiltás előtt folyamatosan alibi dolgokkal irogatott, így ezt se tudtam véletlennek venni. Őt gyorsan hanyagoltam is.

Valakit tiltottam amikor még próbált beszélni, de utána idővel minden enyhült akkor passzívan válaszolgattam. Nem véleltlenül lett az exem, nem kell barátkoznunk.

2021. máj. 29. 21:09
 2/16 A kérdező kommentje:
Szegény :(
2021. máj. 29. 21:11
 3/16 anonim ***** válasza:
92%

Beszéltem még vele, mert betalált más úton - módon... Pár hónapja már békén hagy mindenhol.

Egyébként a szívem beleszakad még mindig, mert rettenetesen nehéz egyik pillanatról a másikra ilyen módon 100%-osan kizárni valakit az életemből, aki előtte a mindenem volt.

De sajnos ő kiérdemelte ezt..

Szívem szerint feloldanám, vagy írnék neki, hogy hogy van és mi van vele. De saját magam alatt vágnám a fát, úgyhogy nem teszem. Ő "jóban" akart maradni, de szerintem így jobb lesz nekem hosszútávon.

Szóval igen, szerintem soha többet nem fogom feloldani... :(

2021. máj. 29. 21:23
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
Dehogy oldom fel. Az életemből is kitorolnem ha lehetne.
2021. máj. 29. 21:53
 5/16 MolotovPunk ***** válasza:
87%
Előfordult ilyen eset.Nyomós okom volt rá,egy volt exbarátnővel mit beszéljek?Főleg,aki átvert,hazudozott.Külön élete van már,ahogy nekem is.Nincs értelme újra beszélgetni.
2021. máj. 29. 22:58
 6/16 A kérdező kommentje:
3: elmeséled mivel érdemelte ki?
2021. máj. 29. 23:00
 7/16 anonim ***** válasza:
94%
Az utolsó hónapokban már csak hazudozott, kihasznált, átvert, érzelmileg zsarolt, manipulált. Majd meg is csalt, ha fizikailag nem is, de tervezte. Én már egy szavát sem hittem el, de már nem is érdekel, mit művelt vagy nem művelt a hátam mögött. Röviden ennyi.
2021. máj. 29. 23:07
 8/16 anonim ***** válasza:
51%
Te a tiltó, vagy a tiltott fél vagy, kérdező?
2021. máj. 29. 23:10
 9/16 anonim ***** válasza:
85%

Engem az első exem tiltott le, ahhoz képest feloldott később, és bevallotta, hogy még mindig szeret. Ő szakított, ezek után nekem már nem kellett, szóval nem is válaszoltam neki.

A másodikkal én szakítottam, nincs tiltva nálam, de szerencsére már jó ideje nem ír. Amíg nem zaklat, addig nem tiltom.

2021. máj. 29. 23:11
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként ezek ellenére én is csak azért tiltottam, mert 1)nem akartam nézni az újonccal a nyáladzást,

2) írogatott

Most ott tartunk, hogy minden lehetséges platformon tiltva van ő + a családja + a kamu profiljai + a telefonszáma, mert még időközönként hónapokig zaklatott.

Úgy tűnik, mégsem válik be annyira az utódom, de meg is érdemli. Az én társaságommal ne töltse ki az űrt, mert nem szeretetszgálat vagyok.

2021. máj. 29. 23:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!