Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok egy nap azzal fogadna, hogy mindent kidobott, amit tőled kapott, akkor hogyan reagálnál?
Hol fogad ezzel,ha szakítottunk?
Vagy félre értettem?
Ha szakítófélben vagyunk részemről már akkor is végleges a dolog.
Ha már itt tartana a kapcsolatunk, nem érdekelne.
Azt hiszem ez nálam az a kategória, akivel nem működik a kommunikáció, tehát nincs értelme folytatni.
Rosszul esne,de nem foglalkoznék vele tovább.Semmilyen szinten.
Egy ismerősöm menyasszonya terrorizálta a párját azzal,hogy viszi a gyűrűt eladja tört aranyként.
Az ilyen ember önző és önfejű.
Nem akarnék időt pocsékolni rá,hogy hátha változik.
Nem fog.
Gyerekes dolognak tartanám és hirtelen felindulásnak. Nekem vannak olyan használati tárgyaim, amit a mai napig nem dobtam ki és nem is fogom, és nem azért, mert tőle kaptam.
Nyilván ha szakítófélben lennék, ez lenne a pont az I-re. Rosszul esne, de ezt már magamban boxolnám le.
Nekem is ez volt a pont az i-re tökéletesen. 1-2 hónapig már húzódott a dolog, de ez tökéletesen betette a kaput.
Úgy látom, hogy mindenki így van vele.
"dehát szakításba' voltunk"...
Amúgy csak mondom, már szakítottatok. Szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!