Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Férfiak mit reagálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mit reagálnátok?

Figyelt kérdés
Szakítani akartok, de gyávák vagytok kimondani (tisztelet a kivételnek) helyette hidegséggel, nagyfokú hanyagolással próbálnátok elérni hogy a nő szakítson veletek. De a nő tudja hogy erre megy ki a dolog, és a kifogásaitokra hivatkozásokkal szemben is megértő lenne, azaz a saját csapdátokba esnétek. Mennyi idő múlva volnátok bátrak az egyenességre, vagy mit reagálnátok ha nem jönne be a számításotok, hogy majd a nő miután agyon lett gyötörve a hanyagolással, hűvösséggel, ő fog szakítani veletek. Mennyi idő múlva lennétek bátrak a felelősséghez, hogy nyiltan, felnőtt módjára szakítsatok?
2021. jan. 18. 18:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%

rögtön.

először is nem szórakozunk ilyesmivel, hogy gyötörjük a másikat azért, hogy végül is ő mondja ki a dolgot.

másrészt ha tudod, hogy egy kapcsolatnak vége, akkor neked is már csak egy szenvedés.

2021. jan. 18. 18:49
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen a felnőtt, érett férfiak felelősségteljesen szakítanak. Viszont a legtöbben azt teszik amit kiírtam.
2021. jan. 18. 18:51
 3/11 Noren1989 ***** válasza:
36%
Mindig is mondtam, ezért nem kell kipróbàlni a "legtöbb" férfit!
2021. jan. 18. 18:52
 4/11 Noren1989 ***** válasza:
A legtöbben megfogalmazàssal van a gondom, nem a kivételkezeléssel.
2021. jan. 18. 19:08
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
Én férfi vagyok, de nálunk pont fordított volt a szituáció. Én őrlődtem, ő meg le... ta. Nagyjából 2 hónapig bírtam, aztán szakítottam vele, fogalmam sincs mit akart kezdeni az egész "kapcsolat" - tal. Időközben rájöttem, hogy ő 24 éves létére nem felnőtt, hanem inkább kislány, tehát belegondolva többet nem is kellett volna várnom tőle. Nekem nem ilyen lány kell mint ő, sírt, stb.. Eljátszotta a nagy halált. 😀 Most akkor itt férfiként viselkedtem? 🤔
2021. jan. 18. 19:22
 6/11 anonim ***** válasza:
32%
A no minel jobban sarokbaszoritja a ferfit az annal jobban leblokkol. Lehet martirkodni, de maskepp mukodik a ferfi, es kene hozza empatia. Esetleg.
2021. jan. 18. 19:36
 7/11 A kérdező kommentje:
Empátia? Az ilyen férfiben nincs empátia a nő felé. Ahelyett hogy megmondaná vége, inkább a nő önbizalmát töri meg, hanyagolja stb. Nehogy már az ilyen gyáva alakok felé legyen a nő empatikus!
2021. jan. 18. 20:01
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy nagyon elcseszett szituáció mindkét fél részéről. Ha a nő tudja, hogy mire megy ki a dolog, akkor miért erőlködik és miért akar egy ilyen megalazo helyzetbe maradni? A férfi meg...hát azt le sem kell írni.
2021. jan. 18. 21:01
 9/11 A kérdező kommentje:
Tehát az egyetlen megoldás, hogy a nő szépen kullogjon el, a férfi pedig érezze úgy magát, mint aki jól végezte dolgát. Szétszedte x héten át a nő önbizalmát, hanyagolta, semmit nem viszonzott, és mégis övé a könnyebb út.
2021. jan. 18. 21:51
 10/11 anonim ***** válasza:
A legjobb megoldás, hogy nem engeded hogy egy kapcsolat eljusson idáig.
2021. jan. 18. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!