Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Elviselnétek, ha a párotok mosható betétet használ? Hogyan reagálnátok rá?
Én nő vagyok, mosibetétet és intimkelyhet használok. Az exemet sem zavarta, a mostani páromat sem.
Amúgy a dolgok 90%-ban érdekel a párom véleménye, és kisebb-nagyobb mértékben hajlandó vagyok alkalmazkodni, de ez az, amihez SEMMI, de SEMMI köze. Szóval, ha bele akarna szólni, akkor repülne... Szóval ne ettől tedd függővé, hogy milyen menstruációs terméket használsz.
Szerinted a pasikat érdekli, mit használsz olyankor, ha a legtöbbjük még akkor is csinálná szájjal, ha megvan? Ami szerintem fhúj, és nálunk nincs olyankor semmi de semmi, de a férjem elvetemült, és csak az engedélyemre vár.
Én (sajnos) még a "régi" környezetszennyező verziókat használom, de totál felnézek az ilyen modern nőkre.
Őszintén szólva halvány lila gőzöm nincs róla, hogy a csajom mit használ.
Egyáltalán nem érdekel.
Nem tudom, mi köze ehhez egy férfinak 🙄. Ha nem az orra előtt cseréled/tisztítod, akkor pont olyan, mintha eldobhatósat használnál...sőt...ez nem büdösödik x napig a kukában, ha kidobod egyből, meg én nem moshatózok, de tudtommal szagtalanító kis zsákban tartod, amíg nem kerül kimosásra, senki nem látja/érzi, hogy mi az. Beteg dolog ebbe beleszólni,
Szerintem ez maximálisan a nő dolga.
Amíg nem használtam ilyesmit, addig sem szólt bele a párom (nem is szólhatott volna), hogy ne tampont használjak, hanem betétet és fordítva.
Egy éve kelyhezek és így legalább nem vagyok feszült, hogy mindjárt átázok, meg "ne fogd meg a fenekem, mert akkora betétet raktam be, mint egy pelenka, hogy kibírjon egy fél órát" - ez meg neki is előny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!