Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok?
1 hónapig együtt vagyunk, sok romantika, szex, stb, minden tök jó összeszokott érzésünk van, mintha évek óta ismernénk egymàst. Erre a nőnek valami baja támadt. (Amúgy előttem évekig verték előző kapcsolatában) és úgy van vele hogyha baja van , nem beszéli ki, hanem ő ilyenkor elvonul, mondván csak magàra számíthat.
Leutazik vidékre messze, egyedül akar lenni, még nem tudja mikor jön vissza. mondom ezzel megöl mindent, ha mással akar lenni akkor vallja be. Neeem ő senkivel se akar most lenni. Szerelmes volt belém de nem akar megkötni engem hogy vàrjak rá, “szerinte jobb ha lezárjuk”.
Mondom én még várnék, csak ezért nem dobnálak el magamtól mert épp lelki bajod van. Telik az idő, szinte alig beszélünk. Közben elhal a dolog mivel semmit nem invesztálunk. De néha ad életjelet, hogy egyre jobban érzi magát, sorozatok, házi állatok feldobják. Majd random bevágja hogy, “lassan majd találkozom itt valakivel, le kéne zárnunk...”
Mit reagálnátok erre?
Neeem ő senkivel se akar most lenni.
“lassan majd találkozom itt valakivel, le kéne zárnunk...”
wtf
Alapbol eleve volt is vki a képben.az sem kizárt hogy az exe.
Aki menthetetlen az menthetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!