Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK, ezt hogyan reagálnátok le?
Van egy felsőoktatásban tanuló, végzős pasid.
Már készül a jövőre, az első állására, a karriere.
Együtt vagytok már jó ideje, és te várod a közös, komoly jövőt, összeköltözés, házasság, gyerek, lakáshitel,...
Egyszer előáll azzal, hogy "beszélnünk kell" és kinyögi, hogy kevés vagy neki.
Kifejti, hogy a karrierje szempontjából oda kell figyelnie a párkapcsolatára, és ezért neki egy komolyabb nő kell.
Egy magasabban képzett, kapcsolati/rokoni háttérrel rendelkező, esztétikusabb, érett, NŐ kell.
NEM én vagyok a szereplő! Sem a lány, sem a férfi!
Elég csúnya ez így, nyilván elgondolkodnék az igazságtartalmán, és hogy érdemes e valamerre fejlődnöm, nem miatta, hanem miattam. Fájna mint a fene...de igyekezném úgy kezelni, hogy lehetőleg ne a zönbecsülésemet rombolja szét a dolog.
Tudatosítani is igyekeznék magamban, hog yez az ő döntése, joga vna hozzá, és elsősorban róla szól...
Megértem, akkor működhet a legjobban a dolog ha hasonló szinten vagytok mind a ketten.
Kivételek mindig vannak persze de általánosságba így van.
Erre gondolhatott volna előbb is, és akkor nem pazaroltuk volna egymásra az időt.
Bár őszintén, nekem ilyen pasim nem volt szerencsére 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!