Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbánta, a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Az illető akivel szakítottam, azt mondta megbánta hogy belement a kapcsolatba, és úgy adta elő, mintha nem kölcsönös lett volna a dolog, mármi t az ismerkedés, a kapcsolat. Olyanokat vágott hozzám, hogy én behálóztam őt, bánja hogy belesodródott, én tesztelem őt! Az ok, ami miatt szakítottam, az az, hogy rám vetítette ki azokat, amiket az exe tett vele, betegesen rettegett attól, hogy velem is ugyanúgy jár, bizalmatlan volt velem. Egy ideig bizonyítottam, de aztán úgy éreztem, nem akarom hogy abból álljon a kapcsolat, hogy azon gondolkodjak amit mondok azt elhiszi-e, elhiszi-e hogy én komolyan gondolom vele, és sorolhatnám. Miért mondta azt, hogy megbánta a kapcsolatot, és miért állította be úgy a dolgot, mintha én behálóztam volna? Hozzáteszem, nagyon labilis volt érzelmileg, egyik nap szeret, erre két nap múlva, hogy megkedvelt. Mint akinek fogalma sincs arról, hogy mit beszél, és hogy az milyen hatással van a másik emberre. De hogy megbánta a kapcsolatot, meg a többi... miért mondta ezeket?2021. máj. 24. 22:24
1/7 anonim válasza:
Kicsit manipulatívnak és érzelmi zsarolásnak tűnik a dolog
Mentális egészsége milyen?
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon instabil! Ott borult ki a bili hogy azt mertem mondani, remélem egyszer majd bízni fog bennem. Emögött részemről semmi rossz szándék nem volt. Erre ezt támadásnak vette. Azt sem értettem ezen mi a támadás neki?
2021. máj. 24. 22:33
3/7 A kérdező kommentje:
A "legszebb" az, hogy ő volt az, aki szerelemről beszélt, szeretlek stb erre meg úgy adta elő, hogy hiszen alig van köztünk valami. Plusz közli hogy sajnálja ha nem volnék az életében mert megkedvelt! Komolyan egy párhuzamos világban éreztem magam, annyira azt sem tudtam összerakni hogy miket beszél?
2021. máj. 24. 22:37
4/7 anonim válasza:
Bizonytalan volt veled kapcsolatban hogy mennyire tartasz ki mellette. Nem hiszem hogy valóban úgy gondolta hogy megbánta. Egyszerűen így volt könnyebb neki a szakítás.
5/7 A kérdező kommentje:
Dehogy! Utána elkezdte sajnáltatni magát, hogy beszéljük meg, de közben olyan dolgokkal vádolt amik a fejemben meg sem fordultak!
2021. máj. 24. 23:33
6/7 anonim válasza:
Figy' ha jót akarsz magadnak: egy pillanatig se pörögj ezen utólag, hanem inkább örülj neki hogy megszabadultál egy mérgező, a személyiségedet romboló nagy kupac sz.rtól. Mert ez volt a dolog, nem kapcsolat.
7/7 anonim válasza:
Utolsó exemet juttattad az eszembe. Pontosan ugyanígy viselkedett. 6 éve már, de egyetlen nő sem maradt mellette azóta sem(igen, kíváncsiságból figyelemmel kísértem az életét, tudom, most hülyének néznek itt:D) . Szerintem mindegyikkel ugyanezt csinálta, persze, hogy ők sem bírták. Mentálisan nem normálisak azok, akik így viselkednek.
Csak azért mondta, hogy utoljára még egyet beléd rúgjon. Nálunk is ugyanez volt. Örülj, hogy megszabadultál tőle. Nekem mondjuk már teljesen elvette a kedvem az ismerkedéstől a vele (is) való tapasztalat. Azóta fel is hagytam a párkapcsolatosdival. Egyedül jobban érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!