Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitas után baratkozik?
Figyelt kérdés
Sziasztok roviden a helyzet baratom szakitott velem azokkal a kifogasokkal hogy : en nem hallgatok ra, meg o nem az apam akar lenni, meg nem torodom vele elege es hogy nallam suket fullekre talal barmit mond nekem! Igazabol egy helyen dolgozunk es ahelyett hogy meg probalna kerulni munkaba ugy viselkedik mint ha mi se tortent volna, es engem allit be bunkonak mert en nem koszonok neki, probal velem viccelodni ha a szitu ugy adja. Es nem ertem a dolgot en nem akarok vele semmilyen kapcsolatott apolni. O mert probalkozik nallam jo viszonyt apolni? Meg ugy viselkedni mint ha nem tortent volna koztunk semmi???2021. máj. 19. 23:59
2/4 anonim válasza:
Öhm, és kit érdekel mit akar?
Ignoráld, szakítottatok, semmi közötök egymáshoz.
3/4 anonim válasza:
Amúgy nem köszönni elég nagy parasztság, csak mondom.
4/4 A kérdező kommentje:
Lehetseges hogy egy narcisztikus emberrel volt dolgom? Mibol johetek ra?
2021. máj. 22. 00:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!