Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányokat (20-25 év) zavarja, ha egy fiú nem él társasági életet, nem barátkozik, nem jár fesztiválokra, stb?
Én ilyen fiú vagyok, és úgy érzem, ez egyfajta elvárás, ettől lesz ma értékesebb egy ember, viszont a környezetemben sok olyan pár van, ahol ilyen a fiú/férfi, idősebbek, fiatalabbak is.
Ti hogy látjátok, mi a véleményetek erről?
Ez nem elvarás...inkább csak nem is tudom,hogy mondjam.
Szóval ha nem jársz fesztiválra ilyesmi az nem probléma, több ember nem jár mint amennyi jár ilyenre.
Viszont az, hogy nem barátkozol...még a jó lelkü emberekben is fel fog merülni a kérdés, hogy minden okés-veled. Mert általában az olyan férfiak akiknek 0 barátjuk van gyakran ráakaszkodnak a barátnőjükre, meg durván féltékenykednek...stb. ami nem túl egészséges.
Nálam az, ha valaki nem fesztiválozós, meg bulizós, meg nem él ilyen hű, de nagy társasági életet, az pluszpont, mert én is alapvetően introvertáltabb vagyok ilyen szempontból.
Viszont az, ha mondjuk egyáltalán nem lennének barátai, vagy még egy kisebb baráti köre sem, amiatt aggódnék, egyrészt úgy érezném, hogy nem tud emberi kapcsolatokat kialakítani. Másrészt nekem fontos az, hogy legyen élete rajtam kívül is, és óriási felelősséget éreznék iránta, mert gyakorlatilag rajtam keresztül lenne csak társasága, és ha esetleg úgy alakulna, hogy szakítanunk kellene, akkor borzasztó bűntudatom lenne, mert azzal konkrétan az összes barátjától is elvágom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!