Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A pasim elhanyagol,mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim elhanyagol,mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk eggyütt a pasimmal. Már vagy 2 hete nem törődik velem, elhanyagol. Olyan 20km-re lakunk egymástól, hétvégén szoktunk találkozni, mivel én hétköznap suliban vagyok, ő pedig dolgozik. Egyébként én 18 éves lány vagyok ő pedig 20 éves fiú. Én megértem hogy dolgozik, sok dolga van, de hétköznap alig írunk, pár mondatot csak, hazajön alszik, vagy itthon is dolga van. Ha képet küldök magamról, egy szép selfiet vagy valamit arra sem kapok egy dicséretet sem, témát vált. Múlthéten hétvégen sem jött le hozzám mivel dolga volt. Csak a szabadidejében törődik velem, de sosem szán rám időt hogy egy kicsit leülne és törődne velem, egy két kedves/szexi üzenet ami megmosolyogtat vagy egy kis dicséret. Azt mondta hogy valószínűleg ezen a hétvégen is dolga lesz mivel most otthon sok munkája van. De szombat vagy vasárnap legalább pár órát sem tud rám szánni? Próbáltam erről beszélni vele, azt mondta hogy én nekem mindig bajom van, hogy foglaljam el magam, és hogy azt csinálok suliban amit akarok ő nem bánja.Sírtam hogy rám unt és hogy nem törődik velem és nem is érdekelték az érzéseim. Ha elhagyom könyörög és jön utánam, amíg vissza nem fogadom, utána 2 hétig jó minden utána megint ez van. Megértem hogy sokat dolgozik sok dolga van, de így el laposodni egy kapcsolatnak, mint az 50 éves házasok.

Vagy csak én reagálom túl, gyerekes lennék?

2021. máj. 12. 21:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi úgy is csak magunkból indulunk ki, nem ismerjünk sem a kérdezőt sem pedig a párját. Nem tartom korrektnek így megmondani tutit.

Én pont ezen az oldalon tettem ki egy kérdést a párom különös viselkedését illetően és egyhangúan tévedett a hozzászólók 90% a.

A párom egy csodás ajándékra tett félre pénzt ami nekem persze feltűnt és nem mondta meg hova megy a pénz...mivel (ajándék)

Itt mindenki azt írta, hogy biztos lelépni készül, meg kihagy a magánéletéből stb...Majdnem össze is vesztem vele a hozzászólások miatt..Én megtanultam, hogy csak mi tudhatjuk mi a jó nekünk és mi ismerhetjük csak a helyzetünket.

2021. máj. 13. 22:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!