Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim elhanyagol,mit tegyek?
2 éve vagyunk eggyütt a pasimmal. Már vagy 2 hete nem törődik velem, elhanyagol. Olyan 20km-re lakunk egymástól, hétvégén szoktunk találkozni, mivel én hétköznap suliban vagyok, ő pedig dolgozik. Egyébként én 18 éves lány vagyok ő pedig 20 éves fiú. Én megértem hogy dolgozik, sok dolga van, de hétköznap alig írunk, pár mondatot csak, hazajön alszik, vagy itthon is dolga van. Ha képet küldök magamról, egy szép selfiet vagy valamit arra sem kapok egy dicséretet sem, témát vált. Múlthéten hétvégen sem jött le hozzám mivel dolga volt. Csak a szabadidejében törődik velem, de sosem szán rám időt hogy egy kicsit leülne és törődne velem, egy két kedves/szexi üzenet ami megmosolyogtat vagy egy kis dicséret. Azt mondta hogy valószínűleg ezen a hétvégen is dolga lesz mivel most otthon sok munkája van. De szombat vagy vasárnap legalább pár órát sem tud rám szánni? Próbáltam erről beszélni vele, azt mondta hogy én nekem mindig bajom van, hogy foglaljam el magam, és hogy azt csinálok suliban amit akarok ő nem bánja.Sírtam hogy rám unt és hogy nem törődik velem és nem is érdekelték az érzéseim. Ha elhagyom könyörög és jön utánam, amíg vissza nem fogadom, utána 2 hétig jó minden utána megint ez van. Megértem hogy sokat dolgozik sok dolga van, de így el laposodni egy kapcsolatnak, mint az 50 éves házasok.
Vagy csak én reagálom túl, gyerekes lennék?
Te tudod mennyire hanyagol, te vagy benne a kapcsolatban, de a leírásod alapján kicsit túlreagálod. Bárkinek lehet húzósabb időszaka, mikor sok a munka és kevésbé ér rá. 2 hét még nem a világ vége, ha amúgy nincs ilyen probléma.
Természetesen elmondhatod, ha valami rosszul esik, de mivel te is tudod, hogy sokat dolgozik, ne kérd számon és ne sírj neki ilyen miatt. Ilyenkor arra kéne törekedni, hogy olyan megoldást találjatok, ami mindkettőtöknek megfelelő. Pl. elmehetnél hozzá te a hétvégén.
Igen, ragyogóan csináltad! Ez pompás!:)
És ne feledd, ha bármilyen lépésre határoznád el magad az életben, arról mindenképp kérdezz meg minket is, hogy segíthessünk az életed kibontakozásában.
Mert mi itt ezen sz oldalon mindent, egyszerűen mindent tudunk!
Hajrá Magyarország, hajrá jányok!
Ezt a kapcsolatot Te akarod, Te működteted. Ő kényelmesen elvan - amikor igénye van rád, elővesz, amúgy meg tök jól elvan a saját életével, hagyd őt békén. Neked ez nyilván nem OK. Gondold át, megéri-e neked ebbe még több energiát tenni, úgy, hogy semmit nem kapsz vissza.
Szerintem nem is szeret. De Te ismered.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!