Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megláttam az exem és nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megláttam az exem és nagyon hiányzik?

Figyelt kérdés

Azért szakítottam vele mert nem passzoltunk és lelkileg kicsinált, nem lehetett megjavítani. Szembejött velem egy boltban és visszatértek a jó emlékek, nagyon hiányzik, pedig már fél éve szakítottam. Mikor múlik el ez a kínzó érzés?

22/L

2021. máj. 12. 10:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Itt az a kérdés, hogy akkor tényleg nem passzoltatok, vagy csak éppen egy olyan szakaszban voltatok/volt, hogy nem ment. Egy exet látni elhiszem felkavaró, de ha rájöttél hogy nem passzoltok, nem szabadna hiányérzet előtörjön irányába.
2021. máj. 12. 10:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Azért tört elő szerintem mert nekem rajta kívül más nagyon nem volt érzelmileg, ő szeretgetett, beszélgetett velem, éreklődött felőlem egyedül, hiszen család nincs, egy idősebb testvérem van.
2021. máj. 12. 10:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Feltételezem anno megfontoltan hoztad a döntést, mert nem voltál boldog a kapcsolatban.

Akkor mi kínoz? Most sem lenne jobb!

Az ember a párjában - normál esetben - nem apát/anyát/testvért keres.

Ne foglalkozz vele, éld az életed, majd jön akivel passzoltok és nem csinál ki lelkileg.

2021. máj. 12. 11:42
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm kedves!
2021. máj. 12. 12:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez természetes, hogy felkavart a találkozás vele. Én is így voltam vele nemrég, fél év után összefutottam vele, nem volt kellemes.

De ha akkor nem működött akkor most sem működne, nem szabad hagyni hogy miatta rossz kedved legyen.

Lesz majd olyan akivel meglesz az összhang és boldog leszel.

Kitartást :)

2021. máj. 12. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!