Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hittem túltettem magam az exemen, de ma megláttam, hogy új barátnője van, és elsírtam magam. Ez normális?
6 éves kapcsolatról van szó, az elválásunk nagyon fájt, mert én nagyon szerettem őt, de ő engem már nem. Én ezt próbáltam elfogadni, 4 hónap telt el, és őszintén már jól éreztem magam, és meg voltam róla győződve, hogy már túltettem magam.
Erre nagy pofonként ért, hogy kirakott egy közös képet ráadásul egy olyan lánnyal, akivel a mi kapcsolatunk alatt is beszélgetett "barátként", ráadásul egy számomra nagyon irritáló lányról van szó, a képen is grimaszol, és valami megtört bennem....
Együtt vannak, 100%, de most nagyon rosszul érzem magam. Eluralkodott rajtam egy pánik, visszajött az összes emlék amiről azt hittem elfelejtettem, és nagyon visszazuhantam, mintha tegnap lett volna a szakítás... Ti ezt hogy éltétek át? Nekem nincs tapasztalatom, első kapcsolat... Köszi!
27/L
Ez többnyire irigység és féltékenység.
előbb talált valakit mint te.
Szerintem is teljesen normális, hogy így érzel miután megláttad a képét. 4 hónap nem sok egy 6 éves kapcsolat után. Nekem is jöttek fel hónapok után emlékek, nem volt kellemes.
Legyél előre látó és töröld az ismerőseid közül őket, hogy véletlenül se kerülj legközelebb ilyen helyzetbe.
Illetve ha úgy érzed már menne akkor ismerkedj, de ne kifejezetten azért, hogy elfelejtsd.
31/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!