Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem már túl is lépett, megláttam hogy képet tett ki az új barátnőjével.Ideges lettem.Mit tegyek?
4 évig voltunk együtt a barátommal,de szakítottunk tavaly nyáron mert rengeteg problémánk volt.Sajnos azóta sem tudom túltenni magam a dolgon, hiába igyekszem,valahogy mindig reménykedtem hogy utánam jön külföldre és összeszedi magát.
Jóban maradtunk,messengeren szoktunk beszélni és tudtam hogy közben becsajozott,de most megláttam hogy egy képet rakott ki a közösségi oldalra a lánnyal,és iszonyatosan kiakadtam.Biztosan mással is előfordult már ilyen, amikor meglátod és elkap a remegés. Azért is nehéz ez mert pár napja még nekem sírt,hogy milyen rossz, és hogy hiányzom neki néha.Én viszont nem szeretném hogy ezzel befolyásoljon. Semmiképp sem szeretném vele folytatni jelenleg de ez a fotó és a kis barátnője kommentje alatta sziven ütött. Hogy tehetném túl magam a dolgon? Hiszen már fél éve szakítottunk.
Lassan egy éve külön vagytok. Mi a jó istennek foglalkozol még vele?
Köztetek már rég vége mindennek.
Ha nem vagy képes túllépni rajta, mással is foglalkozni, lekötni magad végre, akkro az egész életedet el fogod b**aszni!
Ne légy te is egy istenverte retardált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!