Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jól tettem, hogy szakítottam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem, hogy szakítottam, mert igenytelen lett?

Figyelt kérdés
Sajnos teljesen igenytelen lett. 2 éve vagyunk együtt. Amikor megismertem 180cm/75kg volt. Azóta 40(!!!!) kg-t hízott. Mindig mondtam neki, hogy gyere sportoljunk együtt. Sosem volt hajlandó. De azért d*gni azt akart. Kidobtam. Elegem lett, hogy én legyek szép még kívánatos, de ő még úgy nézhet ki úgy mint egy disznó.

2021. máj. 9. 19:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
89%
Jól hát. Ez borzalmasan sok kg.
2021. máj. 9. 20:34
 12/22 anonim ***** válasza:
17%
Nem láttam még olyan problémát itt amire a kategóriára rendszeresen feljárók más megoldást találtak volna mint a kérdésben forgó ember kidobása vagy szakítás,kár is feltenni a kérdést :P
2021. máj. 9. 20:58
 13/22 anonim ***** válasza:
92%
12-es, igazából nincs miről beszélgetni, ha a másik nem együttműködő és igénytelen.
2021. máj. 9. 21:01
 14/22 anonim ***** válasza:
18%

Ezt most így aktuális kérdéstől függetlenül írtam mert az ilyen kérdésekre mindenki tudja a válaszokat már az előtt hogy megérkeznének azok,ez a "közösség" már csak ilyen,néha olyan helyzetekben is a szakítás az első itt sokaknál hogy csak pislogok. Nem mondom hogy ez épp ilyen volna.

2021. máj. 9. 21:08
 15/22 anonim ***** válasza:
88%
2 év alatt ennyi brutál sok. Az hogy sikerült neki? Nem kicsit igénytelen, ha erre valaki nem kapcsol.
2021. máj. 9. 22:05
 16/22 anonim ***** válasza:
85%
Igen jól tetted. Én is számítottam már emiatt. Nagyon sokat hizott,nem vitte el a kaját reggel mert ,,elfelejtette" és gyűrte magába a gyrost,mekit,pizzát. Mikor hazaértem,döglött az ágyban állandóan és besértődött hogy nem feküdtem már le vele olyan sűrűn. Aztán elmondtam neki ,hogy rohadtul nem kívánom már. Eleinte próbált változtatni, kiment futni,edzett de hamar megunta...én meg akkor untam meg. És ne higyjétek,hogy én a fejfájós fajta nő vagyok...igenis tettem a kapcsolatunkért csak ő elkényelmesedett benne
2021. máj. 9. 22:07
 17/22 anonim ***** válasza:
86%
Te akartál neki segíteni, hogy változzon, nem értette meg, hát ez a vége. Neked sem kotelességed olyannal együtt lenni, aki nem vonz.
2021. máj. 9. 22:55
 18/22 anonim ***** válasza:
10%
Tök jó neki hogy megszabadult tőled. Ilyen akaratos párja senkinek se legyen.
2021. máj. 9. 23:10
 19/22 anonim ***** válasza:
85%
18# csak nem egy meghizott pasi vagy te is ? :)
2021. máj. 10. 08:18
 20/22 A kérdező kommentje:
#18 te vagy is olyan vagy mint az exem. Igenis fontos, hogy valahogy nézzen ki. Egy hájas dagadt disznó lett. De azert én legyek mindig szép. Na persze....
2021. máj. 10. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!