Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam, mert kiderült hogy drága pénzekért szexchatel(pár napja írtam ki erről kérdést). Kiderült, 2 nap múlva fèrjes csajhoz ment már. Borítsam a bilit?
5 napja volt, összeomlottam, nem talàlom a helyem. Összetörtem, nem értem azóta sem minek kellett ilyenért kockára tenni a kapcsolatunkat. Minden napom végigsírom, ezzel kelek-fekszem, szenvedek mint a kutya.
Mindekőzben ő éli világát, 2 napra a szakítás után egy férjezett-kisgyerekes csajhoz ment fel a lakásukra, akivel régen lefeküdt.. ez mèg hiányzott, az őrület határán vagyok kb.. nem tudom leírni szavakkal milyen poklokat élek át jelenleg..
neki semmi baja!
A kérdésem, megérdemelné ő hogy szenvedjen, meg a kis ku****a is hogy fél éve házas aztán az expalijàt hívogatja fel...te elmondanád a kedves férjnek hogy mit művel az asszonyka a háta mögött?
Én mindig csaltam a barátnőimet.
Emlékszem első feleségem,még az esküvő napján is megcsaltam az egyik csinos pincércsajjal.Vele annyira jó volt hogy többször is összejártunk, az esküvő után.
34F
Csak akkor, ha betonbiztos bizonyítékod van.
Nagyon nehéz a megcsalásra és egyéb párkapcsolati gondokra (pl. önző, nárcisztikus emberrel van együtt) figyelmeztetni még a legjobb barátot is. Ha te az ex-szerepben vagy, akkor még nehezebb, hiszen alapból hátrányból indulsz azt illetően, mennyire ad a szavadra.
Amíg valaki a párjának, feleségének akar hinni, addig neki fog hinni, és mindenki mást rossznak, irigynek nevez. Nem látja meg a fától az erdőt. Így nem biztos, hogy a csaj férje neked hinne. Lehet, hogy a csaj már előre kitalált valamiféle alibit, de lebuktatás után is nagyon jól ki tudná magát magyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!