Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vetettetek már véget úgy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vetettetek már véget úgy egy kapcsolatnak, hogy szerettétek a párotokat és ő is titeket?

Figyelt kérdés

Több dologban nem egyezünk, ami nem kompromisszumképes és hosszútávon boldogtalanságot vagy elhidegülést okozna. De szeretjük egymást, őszinték vagyunk a másikkal, ezért beláttuk, hogy külön jobb lesz nekünk és ezért szakítottunk. Úgy érzem bele fogok halni nem tudom mit fogok kezdeni nélküle.

Hogy lehet ezt feldolgozni? Úgy érzem sosem fogok még egy olyan személyt találni mint ő, a rossz dolgokat leszámítva persze. Nagyon fáj.

Nem haragszom rá, egyikünk sem hibás, hogy ez lett a vége, csak nem illünk össze, de mégis olyan nehéz elengedni, sok szép emlék fűz hozzá.

2021. máj. 7. 12:45
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Csak hogy említsek egy példát. Mondjuk vegyünk egy napjainkban gyakori problémát. Az egyik fél akar egy saját gyereket, a másik fél nem. Mondj 1 jó kompromisszumlehetőséget. Őszintén érdekel, te mivel oldanál meg egy ilyen felállást úgy hogy mindenkinek jó legyen. Ez nem negativitás, ha lenne megoldás a problémáinkra akkor már megoldottuk volna őket, de a fent említett példához hasonlóan nincs olyan megoldás ami mindkét félnek kedvez, de köszönöm a kioktatást.
2021. máj. 7. 22:53
 12/24 anonim ***** válasza:
6%
Érvekkel megbeszélnénk, vagy engednék. Semmi kioktatás nem volt ebben, csak elmondtam a véleményem.
2021. máj. 7. 23:02
 13/24 A kérdező kommentje:
Tehát nincs kompromisszumötleted, csak a levegőbe beszélsz. Gondoltam. Nem voltál még ilyen helyzetben gondolom.
2021. máj. 7. 23:07
 14/24 anonim ***** válasza:
6%
Na, veled tényleg nem lehet kompromisszumot kötni. Voltam már, nem is olyan rég. Sírni mindig könnyebb, mint valamit csinálni... Hajrá!
2021. máj. 7. 23:09
 15/24 A kérdező kommentje:
Én nem fogok magyarázkodni neked. Épp elég szar az értelmetlen kioktatásod nélkül is.
2021. máj. 7. 23:12
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
Mi volt ebben a kioktatás? Mondd már el. Ha valaki elmondja a véleményét, és te nem egyezel azzal, akkor az már kioktatás? Ha nem tetszik, köszönd meg és annyi. Én jó szándékkal írtam. Mindent meg lehet beszélni - SZERINTEM.
2021. máj. 7. 23:15
 17/24 A kérdező kommentje:
Megbeszélni mindent meglehet, de ez még nem oldja meg a problémát. Köszönöm a válaszod, kívánom hogy sose kerülj ilyen helyzetbe egy kapcsolatban. Én itt lezárom ezt a témát.
2021. máj. 7. 23:19
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én sosem értettem ezt a "mindenben kössünk kompromisszumot dolgot". A kompromisszumnak az a lényege, hogy mindkét fél enged a béke érdekében, de a megoldás egyiket sem teszi igazán boldoggá. Természetesen minden kapcsolatban kell alkalmazkodni, de amikor már olyan, egészségtelen mértéket ölt fel az alkalmazkodás, hogy feladjátok saját magatokat (vagy csak az egyik fél adja fel magát), akkor igen is, jobb az elengedés.

Ha annyira nem passzoltok, hogy folyton tárgyalni, alkudozni kell, az megöli a szerelmet, és idegessé tesz.

Vattacukor ízű, Disney-mesébe illő elképzelés, hogy mindig lehet kompromisszumot kötni, és akármeddig együtt lehet maradni. Nekem is volt olyan kapcsolatom, ami nagyon sok sebből vérzett, és egy idő után már nem tudtuk megbeszélni. Nagyon nehéz szívvel szakítottam, de azóta jobban érzem magam, az egészségügyi állapotom is sokat javult, és mások is folyton megjegyzik, mennyire kivirultam. (Nem, senki új nincs a képben, még csak a flört szintjéig sem. Totál szingli vagyok, mégis sokkal boldogabb, mint a rossz kapcsolatban.)

2021. máj. 7. 23:19
 19/24 A kérdező kommentje:
#18 pontosan így látom én is. Hiába tudom, hogy így a legjobb, a sok jó emléket és az együtt töltött időt nehéz hátrahagyni. Remélem az idő majd segít mindkettőnknek.
2021. máj. 7. 23:24
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanebben a helyzetben vagyok, nagyon nehéz, sokszor úgy érzem sokkal jobb nélküle, máskor pedig azt, hogy nem tudom hogy fogok tudni nélküle élni.
2021. máj. 8. 01:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!