Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Azt mondta keressem meg ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta keressem meg ha helyre tettem az életem?

Figyelt kérdés

2 hónapot voltunk együtt viszont én depresszióval küzdök amiről tudott és azt mondta, hogy ő majd mellettem lesz.

Bele szerettem komolyan gondoltam vele, de ez nagyon rosszul esett tőle.

Ti megkeresnétek a helyembe? Most ez nagyon nem jött jól nekem..

2021. máj. 2. 20:48
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
19. Te mondtad ki. Ez egy betegség amin a férjed keresztül ment és te egy betegség miatt hagytad el. Gondolom már te sem házasodnál újra csak pasizgatsz. Próbálod pótolni ami a férjed miatt kimaradt az életedből. De gondolom azért az már nem olyan.
2021. máj. 3. 08:11
 22/33 anonim ***** válasza:
58%
Te normális vagy? Azért hagytam el, mert lehúzott, tönkretett és utána csajozgatni kezdett. De ebből a reakciódból látszik, hogy a nő sem azért lépett le mellőled, mert depressziós vagy, hanem mert egy önző dög. Azért mondta, hogy keresd meg ha rendbe szedted magad, mert azt hiszi, azért vagy kibírhatatlan, mert depressziós vagy. Közben meg alapból egy gyökér vagy. Ja, és fordított nemekkel ugyanezt gondolom.
2021. máj. 3. 08:37
 23/33 A kérdező kommentje:
22. Jobbulást neked is.
2021. máj. 3. 09:06
 24/33 anonim ***** válasza:
41%
12-es vagyok, ha majd meggyógyulsz megérted. A három év alatt az illetőt vagy kórházba vitettem vagy látogattam a kórházban napi szinten, mert nem ízlett neki a kaja, miközben én is dolgoztam, tanultam, főztem, takarítottam. Szinte semmi időm nem maradt magamra, mert mindig rohanni kellett a kórházba, hosszú hónapokon keresztül. Minden rám szakadt, férfi munka nőként, családi ház ellátása, tanulás, munka stb stb. Ha ép kijött a kórházból l#sz#rt nem csinált depresszió címszó alatt egész nap csak feküdt. Neki dolgozni sincs kedve én tartottam el, és éltünk a táppénzből ugye nem kell mondanom az mennyi összeg. K@rv@ nehéz volt elérni, hogy elmenjen dolgozni aztán X hónap múlva jött a hiszti, hogy nem akar menni.... Kezdődött minden előről kórházról kórházra, félre kezelések, akkor azért jutott kórházba ha nem figyelek rá, szó szerint meghalt volna. Pereskedni nem volt időm a H*lye dokival. Akkor utána megint segíteni kellett neki ,hogy össze kaparja magát,tápszerrel etettem,hogy valamit legalább egyen. Miközben nekem is kialakult egy betegségem én önmagamra is kellett volna figyelni. Tudod a legkönnyebb depressziósnak lenni, feküdni a sötétben, nem enni, nem inni, csak fotoszintetizalni. Nincs felelősségvállalás az ember minden alól kivonja magát a körülötte lévők meg b*ssz#k meg, szenvedjenek és közbe vágjanak jó pofát mindenhez, olyan alapon, hogy jaj most én beteg vagyok...... A betegnek is igen is tenni kellene azért ,hogy jobb legyen, nem csak várni a csodát. AKARAT az egyetlen dolog amivel ki lehet gyógyulni de sajnos a zöme akarat gyenge. Az elején még az ember szívesen segít a családtagjának de ha az nem tesz semmit és csak lehúzza a másikat akkor tényleg menekülni kell vagy keresni egy pszichiátriai otthont ahova be lehet tenni. Nálunk is már ez lett volna, hogy megy szépen az otthonba lett is volna ismerős aki elintézi. Persze nem akarta, de jó motiváció volt ahhoz,hogy elkezdje össze szedni magát. A te depressziódba a körülötted lévők is bele rokkanak, örülsz neki?! Ha nem akkor szed össze magad és keress fel egy jó pszichológust. Keress hobbit, amivel lefoglalod magad. Sportolj valamit, járj el emberek közé. Mindenkinek vannak problémái,nekem is,a legkönnyebb lenne eldobni magam és sajnáltatni magam, hogy depressziós vagyok. Mindenki életébe számos probléma felmerül és az emberek megpróbálják legjobb tudásuk szerint megoldani. Amit különösen utálok ,hogy ma már mindenki diagnosztizálja a másikat miközben még depressziost se látott. Manapság divat depisnek lenni, mert jaj elhagyott a pasikám, letört a körmöm, stb. Sajnos sok ember depisnek kiáltja ki magát közben szimplán csak szomorú és nem úgy jönnek össze a dolgai. De iszonyat nehéz egy depresszióssal össze zárva lenni, megmérgezi a minden napokat, lehúz,a saját baját a te nyakadba akarja tenni. Ja és hiába hiszi valaki, hogy egy Teréz anya, a depressziót kezeljék szépen csak az orvosok és pszichológusok akik értenek hozzá és ne a szomszéd Mari néni, mert jó nem sül ki belőle.
2021. máj. 3. 09:31
 25/33 A kérdező kommentje:
24. Mért a haragodon keresztül szemléled a világot? Nekem semmi közöm a volt férjedhez, én soha nem hagytam el annyira magam. De persze, írd ki magadból ha ettől jobban érzed magad...
2021. máj. 3. 09:49
 26/33 anonim ***** válasza:
44%
Nagyon viccesnek találom ahogy provokálsz másokat. 😂 Önző vagy és buta, de örülök, hogy jobban vagy ettől. Most meg menj kisfiam és kelj fel a depressziódból, ha már az álszent dumáiddal és a provokatív hangvételeddel felspanoltad magad :)
2021. máj. 3. 10:02
 27/33 anonim ***** válasza:
38%
24-es vagyok össze keversz valakivel, semmiféle férjről nem beszélek. Mint írtam családtag akitől sajnos nem lehetett elválni. Ez nem harag hanem az igazság, jól tette a csaj, hogy lelépett. Egy idi#ta vagy aki nem képes az építő kritikát felfogni. Kívánom, hogy egyszer az életben találkozz egy olyan emberrel amilyen te is vagy és próbáld meg elviselni.
2021. máj. 3. 10:15
 28/33 anonim ***** válasza:
38%
Amúgy meg ha sosem hagytad el magad annyira mint ahogy írtam akkor nem is vagy depressziós. Egyáltalán ki diagnosztizálta neked ezt? Te saját magadnak a netről?
2021. máj. 3. 10:16
 29/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, de az ilyen megkeseredett tehenektől nem tudok véleményt elfogadni. Ezért törlöm is a kérdés. Ti betegebbek vagytok mint én. Jobbulást nektek.:)
2021. máj. 3. 10:46
 30/33 anonim ***** válasza:
65%
Nem tudod törölni a kérdést, és a gyakorikerdesek oldal átka mindenhová elkísér :D
2021. máj. 3. 11:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!