Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Összevesztünk a barátommal és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztünk a barátommal és azt mondta, hogy egy kis időt kér, gondolkodik, aztán keressem. Szerintetek erre elég neki 3-4 nap?

Figyelt kérdés
Akkor nem írta, hogy hány nap, így sok óra elteltével meg hülyén venné ki magát, ha rákérdeznék :S
2017. febr. 6. 11:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Fura, hogy neked kell keresned. Jelentkezzen ő, ha kigondolkodta magát.
2017. febr. 6. 11:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez tényleg fura hogy te keresd.:D

Ne is keresd.Lehet igy akart szakítani.

2017. febr. 6. 11:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyet kell értsek z előttem szólókkal, aki időt kért annak kell jelentkezni a másiknál. Viszont hogy ezt meddig lehet húzni az már egy másik történet. Nekem anno volt egy barátnőm,akit annyira megbántottam hogy majd 1 hónapig nem állt velem szóba, 2 hét után kerestem mást, majd miután közöltem vele, hogy részemről vége a kapcsolatnak akkor teljesen ki volt bukva.

Szóval ilyen nagy sértődős jelenteket nem érdemes előadni,mert könnyen pórul járhat az illető.....max 1 hét amit reálisnak tartok. Ha ennyi idő alatt nem jön rá, hogy hiányzik a partnere, akkor annak a kapcsolatnak úgyis annyi.

39F

2017. febr. 6. 11:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Sajnos a másodiknak igaza van. Húzza a dolgot, utána véget vet a kapcsolatotoknak. Őszintén sajnállak. Inkább ne te jelentkezz, hanem várd meg. Ne könyörögj neki, hogy maradhatok együtt, mert nem egyezik bele és még neked lesz kellemetlen.
2017. febr. 6. 11:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van a 2-esnek. Ne keresd. Igazabol szakitani akart, csak a pasik nagyresze gyava az ember szemebe mondani.
2017. febr. 6. 11:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja:) aztán majd kiderül hogy a 3-4 nap gondolkodás alatt mással hentergett, mert álltalában így szokott lenni...
2017. febr. 6. 11:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én sem keresném.Ha ő kért időt,akkor neki kéne keresni.Én várnék és reménykednék,hogy vagyok neki annyira fontos,hogy keressen rövidesen.

Ha nem fog keresni,akkor annyit is ért az egész szerintem.

Én alapból nem értem az ilyen szünet dolgokat. Ha valakit szeretek és fontos nekem,akkor alapból nem fekszünk le úgy aludni,hogy fasírtban vagyunk,megbeszéljük és próbáljuk megoldani és megbocsátani egymásnak. Ez,hogy nem keresitek egymást pár napig szerintem nem old meg semmit.

2017. febr. 6. 12:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Én exem is kért gondolkodási időt, hogy majd keres... ennek lassan két éve, azóta én együtt élek egy remek féfivel, aki gerinces, többek között.

Hagyd már, tudod ki alázná meg magát, majd szóljon őkegyelme, ha döntött. De ezek után ha meggebedne sem maradnék vele, nehogy már...

2017. febr. 7. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!