Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Azt mondta keressem meg ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta keressem meg ha helyre tettem az életem?

Figyelt kérdés

2 hónapot voltunk együtt viszont én depresszióval küzdök amiről tudott és azt mondta, hogy ő majd mellettem lesz.

Bele szerettem komolyan gondoltam vele, de ez nagyon rosszul esett tőle.

Ti megkeresnétek a helyembe? Most ez nagyon nem jött jól nekem..

2021. máj. 2. 20:48
1 2 3 4
 11/33 árokpart ***** válasza:
25%
10-es Ez bizony, hogy nem így van.
2021. máj. 2. 21:52
 12/33 anonim ***** válasza:
78%
Nem leszek népszerű, de megértem őt. Nekem egy családtagom volt depressziós igen kemény volt. Volt idő amikor szinte én tartottam el, mert dolgozni se akart. Nagyon kemény 3 év volt. Mondjuk úgy a hajánál fogva húztam ki őt a depresszióból. Megértem azt aki ezt nem akarja végig csinálni. Kórházról kórházra, pszichiátertől pszichológusig, mindent intézni. Az ember vállára óriási teher szakad és közben a saját életemet élni és jól lenni, hogy ez az egész ne húzzon le..... Iszonyat sok erő kell. Igaza van először magadat kell rendbe tenni, és nem más nyakán koloncnak lenni. Senki se a másik miatt változik csakis önmaga miatt. Ha majd jól leszel akkor kezdj kapcsolatot. Addig nem jó veled lenni, mert csak lehuzod a másikat. Javaslok egy jó pszichológust. Amúgy meg ha majd jól lesz nem biztos, hogy bejön majd neked ez a csaj....mert megváltozol.
2021. máj. 2. 22:45
 13/33 A kérdező kommentje:

12. Én nem haragszom rá, tudom, mi férfiak nem mutathatjuk ki úgy az érzelmeinket mint ti nők. Nem akarta azt amit hitt, hogy akar. Tévedett, én meg kaptam egy csalódást. De a depresszió sajnos nem válogat, bárkit a hatalma alá hajthat és akkor már nem olyan egyszerű véleményt nyilvánítani.

Nem voltam kolonc soha. Faházakat építek amit nagyon szeretek. De köszönöm neked 12-es, hogy megerősítesz abban, hogy vannak olyan emberek akiket jobb nem figyelembe venni...

2021. máj. 2. 23:16
 14/33 anonim ***** válasza:
52%

Én is megértem a lányt. Nekem a barátnőm volt hozzád hasonló. Egy ideig ment, viszont egyre súlyosabbak és hosszantartóbbak voltak a mélyponton az idő előrehaladtával és élvezhetetlenné vált a vele töltött idő. Én tényleg megtettem érte mindent, mellette voltam, ha azt akarta otthagytam, és volt olyan is, hogy maradtam a kérés ellenére és jobban lett. Kimozdítottam, viszont ahogy súlyosbodott a dolog, egyre nehezebb lett kezelni és az elvárásokat csak nőttek. Tudom hogy egy betegség és nagyon sajnálom, de ha nem próbálod megoldani, akkor hiába akár rajtad más segíteni, nem fog menni, és a kudarcélmény miatt el is fog hidegülni. Én megpróbáltam és megtettem mindent, de ő nem..

Tegyél bele mindent, hiszen süt a nap, szól a zene és minden fejben dől el.

2021. máj. 3. 00:18
 15/33 A kérdező kommentje:
14. Gondolom akkor te sem házasodni. Csak mert ott jóban rosszbanra esküszik az ember.
2021. máj. 3. 00:37
 16/33 A kérdező kommentje:

Kedves (Gyereidemenjvissza felhasználó)! Kérlek ne privátba írj.

A “ Biztos nem volt más is ami kiváltotta a szakítás? Kísértetiesen hasonló a történetünk.” Kérdésedre a válaszom: ez elég indoknak bizonyult a szakításhoz. Legalább is nálunk..De mond meg te ha így érzed.

2021. máj. 3. 00:43
 17/33 anonim ***** válasza:
38%
Kérdező. Mi sem voltunk túl rég együtt.. És örülök, hogy még időben kiderült, hogy nem lehet rajta segíteni, legalábbis, hogy én nem tudtam. Így neki se kell egy olyan ember mellett lennie aki nem tud többet tenni érte és nem kell ebben bennragadnia, és nekem sem kellett egy olyan lánnyal lennem aki az egyre sűrűsödő rosszabb időszakokban ellök teljesen és le rombolja azt a kevés önbizalmam amim van. Neki és nekem is jobb ez így. Mi ezzel a gond? Önző? Nem gondolnám.. Neki is új lehetőségei lesznek és nekem is. Mindkettőnknek win. És amúgy is, miért házasodnék össze valakivel akivel nem tudok sajnos együtt lenni/élni? Azért ne keverjük a dolgokat. Jártunk, együtt voltunk, megismertük egymást, és rájöttem, hogy ez így nekem nem megy, és végsősoron neki se lesz jó.. Jó döntés volt.
2021. máj. 3. 01:08
 18/33 anonim ***** válasza:
14 voltam
2021. máj. 3. 01:09
 19/33 anonim ***** válasza:
53%

13 "Én nem haragszom rá, tudom, mi férfiak nem mutathatjuk ki úgy az érzelmeinket mint ti nők."

Na álljon meg a menet. A depresszió nem érzelem, hanem egy betegség amit kezelni kell. A volt férjem depressziós volt és ez előtt utóbb végleg tönkretette a házasságunkat. Én vele maradtam, kitartottam mellette és elment a fiatalságom a semmire. A végén, amikor már belőlem is egy roncsot csinált, elkezdett más nőket nézegetni meg chatelni, mert én unalmas lettem. Otthagytam a francba. Nem is talált még egy olyat aki a kórház folyosóján ülne vele éjszakákat, mert szerinte szívinfarktusa van, ami tulajdonképpen pánikroham. Szóval megértem, hogy nem akar veled lenni. De azt hülyeség volt mondania, hogy tedd rendbe az életedet és utána keresd meg,ne keresd meg. Miért tennéd?

2021. máj. 3. 06:49
 20/33 A kérdező kommentje:

Érdekes ez az oldal. Ahogy tisztázódott, hogy én vagyok a férfi, hirtelen rajtam kerestek fogást.

Köszönöm a válaszokat.

2021. máj. 3. 07:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!