Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek ha az exem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha az exem a földbe tiporta az önbizalmam?

Figyelt kérdés

Egy kicsit hosszú lesz de muszáj vagyok már leírni mert nem bírom. Júliusban kiköltöztem Ausztriába egyedül. Konkrétan megfogtam a két bőröndömet és kijöttem. Rá egy napra megismertem az exem akivel 8 hónapig együtt voltunk. Elég furcsa 8 hónap volt ez. Az elején én nagyon hamar elkezdtem érezni iránta dolgokat amit ő annyira nem viszonzott de aztán egyszer elmentünk Münchenbe 2 napra ami mindent megváltoztatott benne.( elmondása alapján onnantól érezte,hogy velem akar lenni.) Sokminden nagyon jó volt köztünk viszont sokminden nem. A gondolkodásunk pl nagyon hasonló volt és a személyiségünk is, de az ágyban valahogy nem ment a dolog. Az egész kapcsolatunk alatt kb kétszer ment el szex közben. Ez totálisan kinyírta az önbizalmamat. Volt olyan,hogy azt is felhozta,hogy az exével mennyire jó volt az ágyban és egy másik exe pedig orálisan mennyire jól csinálta. Egyszer az exe nevén is szólított egy veszekedés után teljesen véletlenül. Emiatt mégjobban bezárkóztam és teljesen szégyelltem a testemet. Mert tuti velem volt baj..ha mindenkivel jo volt neki csak velem nem. Sokszor mar kedvem sem volt hozzá. Aztán emiatt jöttek a problémák..Én komolyan bármibe ( normalis kereteken belül) belementem volna,hogy ezt helyrehozzuk de nem sikerült és februárban szakított velem. Egyszer a barátaitól megjegyzést is kaptam amiatt mert külföldi vagyok. Gondolom azt hitték,hogy csak amiatt vagyok vele,hogy bebiztosítsam magam itt kint. Nekem az a megjegyzés le sem esett akkor csak mikor exem mondta,hogy neki ez rosszul esett. Úgy érzem én teljesen megtörtem azóta minden téren. Mivel őt az eleje óta ismerem ezért vele kialakult már egy nagyon jó napirendünk mert tényleg sokmindent együtt csináltunk. Ha a sz*x nem lett volna ilyen rossz akkor talán semmi baj nem lett volna. Szóval a szakítás óta totál egyedül érzem magam. (Pont akkor kellett a régi lakásomból költöznöm így amit találtam az szörnyű...Akkor halt meg nevelőapukám mikor szakítottunk és a vírus miatt haza sem tudtam menni. )

Semmit nem ismerek itt lényegében nélküle. Plusz emellett a külföldi élet is kezd nagyon nehéz lenni. Alig marad pénzem egy hónapban, egyedül vagyok és itt csak egy külföldinek érzem magam. Otthon azért megvolt a kis állásom ( ami szörnyen fizetett) egy bankban..egyetemre jártam, anyuékkal lehettem és a barátaimmal, itt pedig egy nulla vagyok. Semmi önbecsülésem nincs. Ti mit tennétek? A volt párommal kapcsolatban illetve a hazamenetellel kapcsolatban. Exemre úgy ráírnék szívem szerint. Egy mondatot nem beszéltünk február óta..vagyis csak akkor mikor kitettem valamit Instára storyba és azt hitte,hogy hazamegyek véglegesen. Akkor többször is írt mert sehol nem válaszoltam neki büszkeségből. De iszonyatosan hiányzik nekem. Miért vagyok ilyen debil? Mondja meg valaki könyörgöm...miért ragaszkodom ennyire hozzá? Ti mit tennétek?

24/L

2021. máj. 1. 11:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem exed miatt mentél ki külföldre.

Neked kell felépítened a saját önbizalmadat. Az exedhez hasonló, lelki bántalmazó pasik ugyanis az önbizalomhiányos lányokat keresik, és így tökéletes áldozat vagy számukra. Ne legyél áldozat, kérlek! Többet érsz te annál.

2021. máj. 1. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!