Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek ha az exem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha az exem a földbe tiporta az önbizalmam?

Figyelt kérdés

Egy kicsit hosszú lesz de muszáj vagyok már leírni mert nem bírom. Júliusban kiköltöztem Ausztriába egyedül. Konkrétan megfogtam a két bőröndömet és kijöttem. Rá egy napra megismertem az exem akivel 8 hónapig együtt voltunk. Elég furcsa 8 hónap volt ez. Az elején én nagyon hamar elkezdtem érezni iránta dolgokat amit ő annyira nem viszonzott de aztán egyszer elmentünk Münchenbe 2 napra ami mindent megváltoztatott benne.( elmondása alapján onnantól érezte,hogy velem akar lenni.) Sokminden nagyon jó volt köztünk viszont sokminden nem. A gondolkodásunk pl nagyon hasonló volt és a személyiségünk is, de az ágyban valahogy nem ment a dolog. Az egész kapcsolatunk alatt kb kétszer ment el szex közben. Ez totálisan kinyírta az önbizalmamat. Volt olyan,hogy azt is felhozta,hogy az exével mennyire jó volt az ágyban és egy másik exe pedig orálisan mennyire jól csinálta. Egyszer az exe nevén is szólított egy veszekedés után teljesen véletlenül. Emiatt mégjobban bezárkóztam és teljesen szégyelltem a testemet. Mert tuti velem volt baj..ha mindenkivel jo volt neki csak velem nem. Sokszor mar kedvem sem volt hozzá. Aztán emiatt jöttek a problémák..Én komolyan bármibe ( normalis kereteken belül) belementem volna,hogy ezt helyrehozzuk de nem sikerült és februárban szakított velem. Egyszer a barátaitól megjegyzést is kaptam amiatt mert külföldi vagyok. Gondolom azt hitték,hogy csak amiatt vagyok vele,hogy bebiztosítsam magam itt kint. Nekem az a megjegyzés le sem esett akkor csak mikor exem mondta,hogy neki ez rosszul esett. Úgy érzem én teljesen megtörtem azóta minden téren. Mivel őt az eleje óta ismerem ezért vele kialakult már egy nagyon jó napirendünk mert tényleg sokmindent együtt csináltunk. Ha a sz*x nem lett volna ilyen rossz akkor talán semmi baj nem lett volna. Szóval a szakítás óta totál egyedül érzem magam. (Pont akkor kellett a régi lakásomból költöznöm így amit találtam az szörnyű...Akkor halt meg nevelőapukám mikor szakítottunk és a vírus miatt haza sem tudtam menni. )

Semmit nem ismerek itt lényegében nélküle. Plusz emellett a külföldi élet is kezd nagyon nehéz lenni. Alig marad pénzem egy hónapban, egyedül vagyok és itt csak egy külföldinek érzem magam. Otthon azért megvolt a kis állásom ( ami szörnyen fizetett) egy bankban..egyetemre jártam, anyuékkal lehettem és a barátaimmal, itt pedig egy nulla vagyok. Semmi önbecsülésem nincs. Ti mit tennétek? A volt párommal kapcsolatban illetve a hazamenetellel kapcsolatban. Exemre úgy ráírnék szívem szerint. Egy mondatot nem beszéltünk február óta..vagyis csak akkor mikor kitettem valamit Instára storyba és azt hitte,hogy hazamegyek véglegesen. Akkor többször is írt mert sehol nem válaszoltam neki büszkeségből. De iszonyatosan hiányzik nekem. Miért vagyok ilyen debil? Mondja meg valaki könyörgöm...miért ragaszkodom ennyire hozzá? Ti mit tennétek?

24/L

2021. máj. 1. 11:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%

NE ÍRJ NEKI KÖNYÖRGÖM!

Nagyon hasonló történet után én addig mentem az exem után, amíg talált valakit hosszútávra és ugyanúgy hozzá hasonlítgatva megalázott, mint a mi kapcsolatunkban az előttem levő exeivel. Mindig mindenben ők voltak a tökéletesek, én meg egyre jobban szégyelltem magam, hogy nem vagyok ők. Szerintem simán szadista és erre a lelki bántalmazásra élvezett el.

Én is hülye voltam, hogy ennyire kapaszkodtam, most már fogalmam sincs, hogy hozom vissza a rég elveszett önbecsülésem. Minden nap gyűlölöm magam. Mindenért.

Megértem, hogy magányos vagy, de semmiképp ne keresd, mert csak rosszabb lesz tőle! Ez olyan, mintha a napok óta éhező cukrot kapna. Néhány óra múlva rosszabbul van, mint további éhezéssel lett volna.

Nem írtad, hogy anyagilag milyen a helyzeted odakint. Minden más amellett szólna, hogy hazaköltözz, ha ennyire rossz, de egy jó állásod van kint, az is érthető. Ebben az esetben muszáj lenne valahogy kizárni mindenkit, aki eddig rossz hatással volt rád.

Nem tudom, odakint mennyire vannak most korlátozások. Ha úgy érzed, eleget voltál egyedül és van rá lehetőség, akkor érdemes lenne nyitnod új társaság felé.

2021. máj. 1. 11:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de nekem ebből az jön le, hogy elsősorban egzisztenciális és életviteli okokból volna szükséged egy társra, "mankóra". Mert azért párban könnyebb az élet, van kihez szólni külföldön, idegenként, még ha az illető amúgy egy pöts is, és sárba tiporja az önbizalmadat.

Tedd fel magadnak a kérdést: megéri egy méltatlan kapcsolat?

2021. máj. 1. 11:51
 3/11 A kérdező kommentje:
Ezt a lelkibántalmazást nagyon betaláltad. Sokszor mesélte,hogy az a bizonyos exe akivel hasonlítgatott, ő állandóan alázta és lelkiterrorban tartotta őt. Rengeteget veszekedtek és a veszekedések után elég durva szexjeleneteik voltak. Én meg soha nem veszekedten vele..mert nem vagyok egy túl ideges típus. Lehet emiatt nem ment..Bár lehet,hogy ezt csak én szeretném igaznak hinni,vagy menteni a maradék önbizalmamat. De annyit se írjak rá,hogy mi újság vele..hogy van? Érdekel,hogy mi van vele..de közben szenvedni sem akarok. Nehéz...
2021. máj. 1. 11:52
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen..lehet,hogy igazad van de közben viszon tényleg hiányzik nekem. Úgy érzem,hogy akkor is hiányozna ha otthon lennék. De nyilván igen...jó lenne itt valakihez tartozni,hogy ne érezzem ilyen egyedül magam.
2021. máj. 1. 11:56
 5/11 anonim ***** válasza:
94%
Kitartok amellett, hogy semmilyen szinten ne lépj vele újra kapcsolatba! Mindentől csak rosszabb lenne. A bántalmazók függőséget okoznak, mert elhitetik veled, hogy te vagy a hibás mindenért. A rossz lelkiismeret nem engedi otthagyni őket. Ebből nagyon nehéz kitörni, mert torzan látod a valóságot, amíg benne vagy. Ha tényleg február óta nem beszéltetek, az már nagyon jó, ne szakítsd meg a folyamatot!
2021. máj. 1. 11:57
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Fölösleges újra felvenni a kapcsolatot az exeddel. Ez az egész nem működött köztetek és kész. Az egy dolog, hogy szar a szex, de ha annyit nem tudtok megbeszélni hogy hogyan lehetne jobb akkor ez halott ügy. Te vagy a lány és a párod képtelen volt elmenni szex közben? Ott valami nagyon nem stimmelt akkor. Vagy nem is kívánt igazából, vagy testileg nagyon nem illettetek össze vagy teljesen mások voltak a vágyaitok a szexben amit nem beszéltetek meg egymással. A pasiknak alapból pár perc elég, azon kell ügyeskedniük hogy kihúzzák a dolgot kellő ideig, ha az exed el sem tudott menni veled akkor azt elhiszem hogy odaba$zott az önbizalmadnak rendesen. Nem vagy elég szép, kicsi a melled, szarul szopsz, nyilván minden megfordul a fejedben ezek után. Azt nem értem hogy ha ennyire lenullázta az önbizalmadat akkor minek ragaszkodsz ennyire hozzá? Azt élvezed ha megaláznak? Ha egy nagy nullának érezheted magad, aki egy férfit nem képes kielégíteni? Nagyon mély gödörbe kerülhetsz ezzel. A negatív érzéseidet erősíheti az is hogy bevándorlóként élsz egy másik országban. Az ottaniak alapból lenéznek, bár nem mindig mutatják, de a betanult, felszínes kommunikáció alatt ez mindig ott van, érezhető. Évekbe telhet mire emberszámba vesznek. Egy darabig ne számíts közös sütés-főzésre, kirándulásra, stb. az ottaniakkal. Ezt el kell fogadni. Azt viszont nem kell elfogadni hogy ilyen lelkiállapotban vagy. Az exet felejtsd el, ismerkedj, keresd a hozzád hasonló gondolkodású emberek társaságát. Előbb-utóbb lesz egy párod is, remélhetőleg majd olyan aki nem az oráltechnikája alapján ítél meg egy nőt,és segít majd apránként visszaépíteni az önbizalmadat.
2021. máj. 1. 12:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem mindent elmondtak előttem, nem ismételném. Csak azt szeretném kérdezni hogy egyedül laksz-e. Ha igen akkor keress egyelőre inkább szobát. Anyagilag is jobb mert tudnál félrerakni és társaságod is lenne. Nem feltétlenül magyarokra gondolok. Sőt ha lehet akkor inkább ne, mert akkor még annyira se fogsz tudni beilleszkedni ha elszeparálod magad a helyiektől. Kollégákkal ha tudsz menj kávézni vagy sörözni, ilyeneket tudok tanácsolni.
2021. máj. 1. 12:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Gyere haza!
2021. máj. 1. 15:35
 9/11 anonim ***** válasza:
8as hozzàszolò vagyok. Mègis mi a fräsz gond Van azzal hogy jöjjön haza? Hàt ö irja hogy ott kint ö csak egy külföldi.
2021. máj. 1. 16:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Persze, haza lehet jönni. De ha már kiment valaki akkor biztosan meg volt az oka rá hogy miért tette ezt. Nálam is megvolt az ok. Nekem is nagyon szar volt, az első két év az egy nagy mélypont volt az életemben. Könnyű lett volna akkor feladni. Visszatekintve ha feladtam volna akkor nagyon sokat vesztettem volna. Pont hogy jót tenne a kérdező önbizalmának ha felülkerekedve a jelenlegi nehézségeken meg tudná valósítani a kezdeti elképzeléseit. Hosszabb távon sokkal többet nyerhet a kintléttel mint amit veszthet rövidtávon. Az önbizalom a sikerből fakad. Minél több apró sikert él meg az ember, olyan dolgokat amiket saját magának köszönhet annál nagyobb és szilárdabb lesz az önbizalma, a magába vetett hite. Egy ilyen embert sokkal nehezebben lehet befolyásolni a későbbiekben. Mert tisztában van önmagával, a saját értékeivel. Például nem kerül lelki válságba egy fa$zkalap miatt aki a szexuális problémáiért őt akarja hibáztatni. Hanem elküldi a francba rövid úton. De ehhez olyan, harcokban edzett személyiség kell ami stabil tud maradni a nehéz helyzetekben. Ezt próbatételek során átjutva lehet elérni. Az önálló élet egy idegen országban egy ilyen próbatétel.
2021. máj. 1. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!