Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ki mit tud az exeiről? Beválto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit tud az exeiről? Beváltották az álmukat, terveiket, sikeresek / sikeresebbek lettek nélkületek?

Figyelt kérdés

Nálam a helyzet:

1, 7 éve csalt meg, egyetemen nem jutott be oda ahova nagyon szeretett volna, de végül valamit elvégzett. Összeházasodott egy nálam jobban kinéző, velem megegyező foglalkozású sráccal. Látszólag jól élnek.

2, 6 éve szakítottunk békésen, összeházasodott egy jól kereső szakmunkással, boldogan élnek vidéken, gyerekük is lett. Néha keresett szakmai segítségért, de semmi több (hozzáteszem nem bánom).

3, 2 éve csalt meg, utána összejött azzal a sráccal, talán ma is együtt vannak.

4, Fél éve dobott ki egyik napról a másikra, mondván ő nem elég szerelmes (tippre nálam jobb kinézetű pasit szeretett volna, amire az esélye meg is van). Tudtommal azóta is szingli.

Ha valaki 20-30 év távlatát le tudja írni, az érdekel igazán. pl.: 10 éve jártunk, szakított velem mert külföldre ment, hazajött 5 év után, azóta is itthon van. Összeházasodott valakivel, gyerekük van, éppen válnak.

2021. ápr. 29. 18:13
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
74%

Aki ott hagyott 1 másik pasi miatt, azok mind rákeféltek.

1, összejött 1 nála 20 évvel idősebb lúzer palival, szült neki 2 gyereket. Tartozás, tartozás hátán, a csaj most 31.

2, összejött 1 kocka csávóval, aki sehogy se néz ki. Kiköltöztek falura, cica, kutya, ennyi.....

3, összejött a csávóval, akivel megcsalt, de a srác inkább visszament a volt csajához. Aztán új pali, az szeretője lett később összejöttek, de senki nem látja őket együtt mutatkozni. Meghízott, jelenleg futár 😃😃😁😁

2021. máj. 30. 07:25
 22/28 anonim ***** válasza:
31%

1. Viszonzatlan tiniszerelem. Aki után epekedett annak nem kellett, így sosem lett senkije arra a lányra várt 30 évig, aztán meghalt.

2. Leghosszabb kapcsolat, nagyon szerettük egymást, de a szerelem néha fellángolt másokkal. Meghalt, a temetésen találkoztunk a szeretőjével. Alaposan meglepődtem, nagyon másféle lányok tetszettek neki előtte.

3. Nem akart tartós kapcsolatot de sokáig keresett még így is, talán nem tudta eldönteni mit szeretne, én szakítottam. Még mindig egyedül él.

4. Azt mondta nem válik el, így szakítottam vele. Fél év múla már terhes volt az új barátnője és váltak a feleséggel. Végül a barátnőt is otthagyta gyerekkel, talán ez várt volna rám is.

2021. máj. 30. 10:36
 23/28 anonim ***** válasza:
38%

Az en exem meghizott es maganyos sz@rkent eli az eletet..mert meg egy olyan idiotat mint amilyen en voltan ,a budos eletbe nem fog talalni ✌

40-es szingli csavo, akinek elete a csajozas, de valoszinzleg mar abban se tul sikeres

2021. máj. 30. 11:44
 24/28 anonim ***** válasza:
39%

1. Kb. 15 évvel ezelőtt, én nem voltam belé szerelmes, így csak talán 1 hétig jártunk, de barátok maradtunk. Két évvel ezelőtt feleségül vett egy tőle 20 évvel idősebb nőt..

2. 12 évvel ezelőtt, egy baráti társaság voltunk, de mivel sokat szekáltak minket a barátok hogy együtt vagyunk, így szakítottunk. Én nagyon jól viseltem, őt nagyon megrázta, sokáig szingli volt, az utánam lévő barátnőjének ugyanaz volt a neve mint nekem és kicsit hasonlítottuk is külsőre. De azóta lett neki másik, feleségül is vette 3 éve (meghívott az esküvőjére is, de mivel nem éltem a közelben nem mentem, viszont az ott élő szüleimnek vitt másnap egy nagy tálca süteményt és tortát- nálunk ez szokásban van, hogy a közeli vendégek kapnak ilyen csomagot az esküvő után). Végre megalapította a zenekarát és sikeresek, aminek örülök.

3. 9 évig voltunk együtt, én szakítottam vele. Én nagyon könnyen túlléptem rajta, látszólag ő is, de az utóbbi időben elkezdett keresni és érdeklődni mi van velem. Sikerült megvalósítania az álmát és most azon dolgozik. Persze ez rám is igaz, bár egy sokkal nagyobb és bátrabb dolgot tettem mint ő. Nála látom igazán hogy itt mi mindketten hátráltattuk egymást az álmaink megvalósításában és tényleg jót tett nekünk a szakítás.

2021. máj. 30. 13:55
 25/28 anonim ***** válasza:
42%
1. Plátói nagy szerelmem 20 éves korom körül. Ő 26 volt, el is indult felém, de elcsesztük. Én azt láttam rajta, hogy egyet lép előre és kettőt hátra, levontam a következtetést, hogy nem szeret engem igazán és lezártam. Utána udvarolt egy csajnak, akinek már előttem is udvarolt, csak én megzavartam a képet. Nem ő volt a nagy szerelme, hanem egy korábbi lány, aki szakított vele. Azt a lányt soha nem heverte ki. Én is csak szamár lettem volna a ló helyett. Végül szakított vele ez a csaj is, aki szintén csak szamár volt, ezután viharos gyorsasággal feleségül kért egy vénlányt a baráti körből, aki soha nem volt az esete. Már 40 éves korában koravén volt, az utcán meg sem ismerném, most 50 körül járhat, Fb fotó alapján olyan, mint egy bácsika. Olyan jó pasi volt, hogy a környezetemben az összes lány szerelmes volt belé. A tekintete üres és vizenyős. Sajnálom nagyon, hogy így alakult az élete. Egyszer, amikor megtudtam, kit kért feleségül, nem csak az fájt borzasztóan, hogy nem engem, hanem hogy tudtam, hogy nem szerelmes, arról már lemondott akkor, amikor elvesztette azt a lányt. Az ő története nagyon szomorú. Mindene meg volt ahhoz, hogy viszonzott szerelmet találjon, de van benne valami önsorsrontás, mintha belül fogalma se lett volna arról, mennyien álmodoztunk arról, hogy csak 2 szót szóljon hozzánk.
2021. máj. 30. 16:57
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

2. Az első kapcsolatom 4 évig tartott, de az utolsó 1,5 év az már csak lakóközösség volt és volt benne fél év szakítás is.

Egy putriból költözött hozzám, mert náluk fűtés se mindig volt, se víz, se áram, mikor épp mennyire nem dolgoztak a családtagok. Ő egy aranyos, vidámnak tűnő srác volt, nagyratörő álmokkal és én elhittem, hogy az álmainak egyetlen akadálya az alkoholista szülők és a semmittevő öccse. Nem voltam szerelmes, de hajlamos vagyok a karitatív kapcsolatra, sajnálatból összejöttem vele, úgyis mindenki rágta a fülem, hogy miért vagyok még mindig egyedül. Én már rég feladtam a szerelmet, szóval nem vártam semmit az élettől. Örömet találtam abban, hogy a párom mellettem más életet kezdhet. El is végzett azonnal egy biztonsági őr tanfolyamot, amiből a mai napig vígan megél úgy, hogy a töredékét nem dolgozik hozzám képest. Vettünk együtt egy ócska autót, mert mellettem a jogsit is megcsinálta. Látszott, hogy tényleg szárnyra kapott a szülői nihilből kikerülve. Amikor beiratkoztam a főiskolára levelezőre, ő azonnal beiratkozott esti gimnáziumba, mert nem volt érettségije se. De amikor apám elköltözött és egyedül maradtam vele a házban, az első konfliktusnál majdnem megölt, akkor jöttem rá, hogy nem csak az öccsét és az apját képes megverni (akik amúgy meg is érdemelték sokszor), hanem bárkit, aki a közelében van, ha rossz passzban van. Félelmetes rohamai voltak. Nem sokszor, de olyankor nem tudta magát kontrollálni. Hol a mobiltelefonomat vágta földhöz ordítva, hol engem rázott meg, hol az ablakot verte be, hol a visszapillantót verte le vezetés közben és rángatta a kormányt menet közben. Na szóval visszaadtam őt szépen a feladónak. Azóta sincs senkije.

Én voltam az egyetlen lány, aki szóbaálltam vele. Mondjuk mindig a túl szép lányok után koslatott, azok meg csak felvették az udvartartásba, de senkinek sem kellett kapcsolatra. Haza nem vihet senkit, mert a ház még mindig vakolatlan, nyomasztó belülről is a mélyszegénység árad mindenből. Jól keres a biztonsági őrködésből, de amikor elég pénze összegyűlik, képes fél évig sem dolgozni, feléli a pénzét. Nagyon tehetséges énekes volt, városi rendezvényeken valóságos sztár volt. A kis tinik visították a nevét, miközben egy-egy ilyen fellépés után az én kezemet szorongatta. Mellettem elkezdett esküvőkön is fellépni, de régebben el kellett adnia a szintetizátorát, nem volt pénze hangfalakra, erősítőre, ezért összeállt egy sráccal, aki zenélt, ő énekelt... de aztán összevesztek valamin és vége lett a lakodalmas karriernek. Azóta megint bekerült egy helyi együttesbe, de ott is majdnem összeverekedett valakivel, így oda se jár már.

Most 43 éves, már erősen kopaszodik, megőszült. Már akkor is kopaszodott, amikor 25 volt.

Semmihez se tudott kezdeni a sok tehetséggel, amit kapott az élethez.

Nagyon sokra vihette volna, de a visszatérő depressziója mindig mindenben megakadályozta. A szülei már megalapozták neki ezt a jövőt, de lehet benne genetikai hajlam is. A sérüléseit biztos, hogy nem genetikailag szerezte, hanem pici gyerekkora óta. A szülei az a típus voltak, akik nem állítanak karácsonyfát, pedig van két pici gyerekük, mert minek...Sokszor. Én sokáig hittem benne, hogy ő ki tud majd ebből törni, de amikor először majdnem megölt, akkor rájöttem, hogy menthetetlen.

Nincs semmije és senkije. Fiatalon se kellettek neki a csúnyácska lányok, most meg már pláne csak rájuk lenne esélye. Mondjuk ha nem lenne ilyen összeveszős és megférne egy együttesben, még mindig vihetné valamire, lehetne helyi sztár, akiért rajongana még néhány vénlány, de azt látom, hogy már nincs ereje mindezt végigvinni. Mellette nekem se volt jövőm. Én felhúztam őt és a családom, de ő engem inkább csak lehúzott. Nem voltam soha boldog mellette, bár sokáig a legjobb barátomnak hittem, nem volt ez igazán férfi-női kapcsolat.

Más exem nincs.

2021. máj. 30. 17:23
 27/28 anonim ***** válasza:
11%
20: Neked se lennék a párod, ha ennyit jelent a másik emberileg... Undorító az ilyen a kapcsolat a lényeg, az ember meg is dögölhet ha már ex..
2021. máj. 30. 21:01
 28/28 Noren1989 ***** válasza:
100%
#27, rendben, akkor ne keresd a figyelmem ennyire direkt módon.
2021. máj. 30. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!