Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ki mit tud az exeiről? Beválto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit tud az exeiről? Beváltották az álmukat, terveiket, sikeresek / sikeresebbek lettek nélkületek?

Figyelt kérdés

Nálam a helyzet:

1, 7 éve csalt meg, egyetemen nem jutott be oda ahova nagyon szeretett volna, de végül valamit elvégzett. Összeházasodott egy nálam jobban kinéző, velem megegyező foglalkozású sráccal. Látszólag jól élnek.

2, 6 éve szakítottunk békésen, összeházasodott egy jól kereső szakmunkással, boldogan élnek vidéken, gyerekük is lett. Néha keresett szakmai segítségért, de semmi több (hozzáteszem nem bánom).

3, 2 éve csalt meg, utána összejött azzal a sráccal, talán ma is együtt vannak.

4, Fél éve dobott ki egyik napról a másikra, mondván ő nem elég szerelmes (tippre nálam jobb kinézetű pasit szeretett volna, amire az esélye meg is van). Tudtommal azóta is szingli.

Ha valaki 20-30 év távlatát le tudja írni, az érdekel igazán. pl.: 10 éve jártunk, szakított velem mert külföldre ment, hazajött 5 év után, azóta is itthon van. Összeházasodott valakivel, gyerekük van, éppen válnak.

2021. ápr. 29. 18:13
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
90%
Nekem nincs ennyi exem 🙃🙂
2021. ápr. 29. 18:14
 2/28 anonim ***** válasza:
79%
Bocs, 28 éve kapcsolatban 😇 F
2021. ápr. 29. 18:14
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Az egyetemi exem hozzáment egy kövér, sikeres vállalkozóhoz (aki külsőre nem is lehetne jobban az én ellentétem), vele lett gyereke.

Egy másik Finnországban él a finn barátjával.

Egy harmadik Budapestre költözött és a Telekomnál dolgozik középvezetőként. Nagyon akart családot már 20-25 éves korában, de azóta sincs neki, pedig 30+ -os.

2021. ápr. 29. 18:22
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartom ennyire számon

:D

Az egyikről tudom hogy azóta van gyereke

25f

2021. ápr. 29. 18:26
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

1. Felesége van és 2 gyereke. 3.5 évig jártunk, de akkor még nagyon fiatal voltam. Békés szakítás volt.

2. Eljegyezte a jelenlegi barátnőjét. 8 éves kapcsolat volt, szintén békés elválással.

3. Nem tudom, valószinűleg egyedul van. 2.5 év, szintén békés szakítás.

Én is megtalaltam a megfelelő embert, jegyben járunk.

2021. ápr. 29. 18:30
 6/28 anonim ***** válasza:
76%
Fogalmam sincs es nem is erdekel :D Nem ismeroseim Facebookon sem, illetve kozos ismeroseink sincsenek. (Mivel nekik nem igazan voltak barataik.)
2021. ápr. 29. 18:41
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
1 volt még középiskolában. Ránézésre jó 20 kilót hízott, pedig alapból dagi volt, lett egy hasonlóan ronda és igénytelen barátnője, mint ő (pedig én se vagyok egy szépség enyhén szólva, de még nálam is rosszabb a csaj), jegyben járnak.
2021. ápr. 29. 18:41
 8/28 anonim ***** válasza:
70%

1. megcsunyult, meghizott, lett egy csunya noje, akivel osszehazasodtak, azota van 2 vagy 3 gyerekuk es latszolag atlagos, bekes, kozepszeru csaladi eletet elnek.

2. ugyanugy nem tart sehol az eletben es max par honapos kapcsolatai voltak, semmi komoly, azota is ugyanugy mindenfele szutyok not megdug. vegan lett es lett egy kutyaja, talan ez az egyetlen elorelepes az eleteben, de ettol fuggetlenul ugyanugy egy depresszios semmirekello maradt.

3. szinten nem jutott sehova sem, sem szakmailag, sem parkapcsolat teren. mentalisan gondolom, csak egyre rosszabb, bar nem tartjuk a kapcsolatot, de parzsor megkeresett a szakitasunk ota, hogy visszakuncsorogja magat.

2021. ápr. 29. 19:00
 9/28 anonim ***** válasza:
93%

8 éve szakított velem, hogy kièlje magát. Azthiszem mèg egyetemezik, sokáig nem kapott senkit magának,de most van egy hozzám hasonlóan kinèző csaja. Annyit hallottam mèg, hogy a szülei engem sírnak vissza 😅.

Én rá kis időre megtaláltam a párom,7 éve együtt és nemsokára házasodunk -ezt nem kèrdezted de jó volt leírni.

2021. ápr. 29. 19:06
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
6 éve szingli :D, Amúgy a hobbijában sikeres, de nem tud csajozni, plusz okkal szakítottam vele, amit ezek szerint azóta sem nőtt ki (különben lenne barátnője).
2021. ápr. 29. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!