Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit tud az exeiről? Beváltották az álmukat, terveiket, sikeresek / sikeresebbek lettek nélkületek?
Nálam a helyzet:
1, 7 éve csalt meg, egyetemen nem jutott be oda ahova nagyon szeretett volna, de végül valamit elvégzett. Összeházasodott egy nálam jobban kinéző, velem megegyező foglalkozású sráccal. Látszólag jól élnek.
2, 6 éve szakítottunk békésen, összeházasodott egy jól kereső szakmunkással, boldogan élnek vidéken, gyerekük is lett. Néha keresett szakmai segítségért, de semmi több (hozzáteszem nem bánom).
3, 2 éve csalt meg, utána összejött azzal a sráccal, talán ma is együtt vannak.
4, Fél éve dobott ki egyik napról a másikra, mondván ő nem elég szerelmes (tippre nálam jobb kinézetű pasit szeretett volna, amire az esélye meg is van). Tudtommal azóta is szingli.
Ha valaki 20-30 év távlatát le tudja írni, az érdekel igazán. pl.: 10 éve jártunk, szakított velem mert külföldre ment, hazajött 5 év után, azóta is itthon van. Összeházasodott valakivel, gyerekük van, éppen válnak.
Mi tartjuk a kapcsolatot exemmel.
Mivel nincs neki más, aki bevállalja hogy a lelki szemetese legyen, minden baját nekem sírja el.
Miután szakított velem, randizgatott egy másik csajjal (kollégája volt), de nem lett szép vége a sztorinak.
Azóta is egyedül van, az anyjával lakik, elvégzett egy tanfolyamot, aminek nem sok értelme volt, a vizsgán meg is bukott, aztán abbahagyta.
A kocsija mindig tönkremegy, már a gatyája ráment.
Elkapta a koronavírust tavaly nyáron, azóta mély depresszióban van, nem hajlandó kimozdulni, csak ül a gép előtt kiégve és a gépén játszik.
Néha voltak fellángolásai, hogy ide meg oda költözik, nyit vállalkozást, de hát nincs miből. Meg ezt vesz, azt vesz, drága fényképezőgépet, törzskönyves kutyát, stb.
Néha siránkozik, hogy lassan a 30-at betöltve ül magányosan a mamahotelben, esélye sincs onnan egyedül kitörni, már a párkeresést is feladta, de közben már rohadtul vágyik arra, hogy apa lehessen.
Rohelyes szakallat novesztett
De mindegy mert amugy is csunya:D azsiaba ment feleseget keresni ott is maradt szoval bevaltotta az almait
2.Koverebb lett nem csoda mert allandoan enni akart de spur volt kajat venni:Des egy koverkes lannyal hamar most lett gyereke
3. Nem tudom nem latszik a fbn
4 mostmar csaladot akar alapitani meg is keresett hogy velem 5 gyereket akar sok az nekem:d meg hova
Szoval gondolom nem sokara nekiall csaladot alapitani
Az első exem informatikus lett, sok milliós fizuval de család nélkül. Most 34 éves.
A másik sok milliós NAV tartozással feketén dolgozik. Elvett egy nőt akinek két pasitól volt két kisfia, majd csináltak két közös kislányt. Ő 33 vagy 34 éves.
A harmadik a kapcsolatunk alatt az előttem levő barátnőjével csalt, majd szakítás után elvette a nőt, lett egy közös kislányuk, par év múlva elváltak, a nő lelépett a gyerekkel együtt. A srácnak lett új barátnője, tőle iker lányai lettek, plust tavaly született még egy kislányuk.
Ő 39 éves.
Azért tudok róluk, mert 2-vel emberi viszonyban maradtunk, ha nagy ritkán találkozunk véletlenül, emberként állunk egymás előtt.
A másik srácnak meg az anyukájával gyakran talalkoztam amíg el nem költöztem, mert egy utcával arrébb laktak, mint mi, és sokszor láttam őt is a családjával amikor látogatóba mentek a nagymamához.
A harmadik
1. Tini szerelem (14 éve) , csak facebookon látom, meghízott, volt 1-2 barátnője, sok minden nem történt vele, ugyanúgy szülőfalujában lakik.
2. Tini szerelem 2.(13 éve) : szakmunkast végzett, abban dolgozik, elvett feleségül egy szép csajt, Facebook alapján ugyanazokat a hobbikat űzi, mint fiatalon. Külsőre nem előnyére változott. Nem költözött messze a régi lakhelytől, de másik városba.
3. Tini szerelem 3.(11 éve) : megcsinalta azt a sulit amit akkor kezdett mikor velem járt, abban is dolgozik azóta is, meghízott, feleségül vett egy aranyos kislányt, ugyanott él vidéken, ahol régen is
4. Tini + felnőtt szerelem (10.5 éve): együtt jártunk középsuliba, de fosuli alatt kezdtünk járni. Közben ő váltott egyetemről, másik fősulira, amit nem tudom befejezett-e, de Facebook szerint abban dolgozik.
Akkor kapott lakást BP-n, amiben még most is lakik. Bnője nem nagyon van, eléggé meghízott.
5. Rövid járás valakivel (9,5 éve)
Eljött vidékről BP-re, itt dolgozik, elvett feleségül egy lányt, akivel utánam jött össze. Ő is hízott
Összeségében minden pasim, sportos, jóképű tiniből, pocakos, szőrős pasi lett.. 😕
Igazából egyikkel sem váltunk el nagy haraggal, de kapcsolatot egyikkel sem tartom, facebookon látom az infókat és néha (kB évente) látom valamelyikőjüket és váltunk pár szót max.
40/N vagyok, az első kapcsolatom 16 évesen kezdődött, 20 éves koromig tartott, szakítottam vele, mert megcsalt, ma az a nő a felesége, akivel megcsalt, boldogok, két gyerkőc is van.
Utána volt egy 1 éves kapcsolatom, ott azért lett vége, mert jó munkalehetőséget kapott külföldön, szakítottunk, ő azóta is kint él, házas azóta.
Az előző kapcsolatom pedig 15 évig tartott, azért lett vége, mert nekem nem lehet gyerekem, ő pedig családot akart. Szakított velem, ennek 2 éve, azóta is egyedül él, család nélkül, én pedig boldogan egy új párkapcsolatban.
1 Kapcsolatom 13 éves koromtol 16-17 évés koromig tartott. Korán akart lenni család anya lenni. (sikerült is 19 évesen) azota már 2 gyereke van évente x2-3 beszélünk . Mindig gondolunk egymásra szülinap ,névnapkor . Beszélgetünk kivel miujság hogy alakul az élet
2. 19-26 azaz mostanáig. Én házassági szerzödést akartam iratni , elhagyott inkább .
1. Meghízott, megcsunyúlt, bár ez engem nem érdekel. Egyetemmel sehogy sem halad, talán már nem a bulizás és a megfelelés az élete. Nem haragban váltunk el, de végül magára haragított.
2. Különböző célok miatt váltunk el jóban, nem olyan rég. Visszaesett a régi társaságához, ahol a pia az életcél. Gyerekről álmodozott régóta, de most tök ellentéte mindennek. Viszont kívánom, hogy boldog legyen, és mivel nincs beleszólásom, így nem is kötelességem segíteni az értékek megmutatásán. Ha őt ez boldoggá teszi, hajrá! :)
Nemtudnám felsorolni mert azért többen vannak, igazából egyikkel sem vagyok rosszba, de nem követem, hogy mi történt a többségükkel. Némelyikkel kimondottan jó viszony van, őket tudom is, néha érdekes élethelyzetek vannak.
Kettőt emelek ki akikkel nagyon közel álltunk egymáshoz.
Egyikük férjhez ment, voltam az esküvőn is, vicces volt az egész, el sem akartam menni,mert milyen már,hogy én előbb...mint a vőlegény...szóval értitek, de rendes amúgy a férje is, mindenképpen akarták,hogy menjek, azért nekem fura volt egy kicsit a szitu.
A másiknak volt egy elég jó piacképes diplomája, element külföldre és azóta nagyon magasra jutott azon a helyen ahol dolgozik, igazi luxus környezetben él, neki magánéletéről nem tudok.
Én meg itthon vagyok és továbbra is egy "senki" maradtam, ha ő is itt lenne velem ma ugyanazt az alulfizetett xar melót csinálná amit korábban.
Tehát mindkettőjüknek jobbra fordult az élete miután szakítottunk..mi ebből a tanulság? Bele sem merek gondolni...
Úgy látszik, hogy a sikeres, boldog élethez engem dobni kell:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!