Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig küzdöttél az exedért?
Figyelt kérdés
Meg érte? (igen tudom nem véletlenül hívják exnek) de nyilván van olyan is akinek sikerült és újra össze jöttek még ha nem is tartósan.2021. ápr. 14. 09:17
21/21 A kérdező kommentje:
Hát kedves utolso ez döbbenet. Nalam konkrétan most a nen köszön nem szól hizzam effektus megy délután azert se keresem mert tudom ha szaladnak hozzá meg könyörögnék az nem ér semmit. Így hagytam, most a nagy barinővel van megint akivel egymásról mindent rosszat elmondtak nekem.Csak egymásról szóval most4mindketten ellenem vannak. M9dnjuk nem zavarja mert én tudom az igazságot hogy hogyan vélekednek egymás háta mögött.
2021. ápr. 14. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!