Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi ideig küzdöttél az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig küzdöttél az exedért?

Figyelt kérdés
Meg érte? (igen tudom nem véletlenül hívják exnek) de nyilván van olyan is akinek sikerült és újra össze jöttek még ha nem is tartósan.
2021. ápr. 14. 09:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
80%
2 hét. Elég határozottan lezárta - amúgy nem volt hosszú kapcsolat. El kellett fogadnom, nem volt más választásom. Nincs értelme, mert ha sikerült is volna visszahódítanom bennem nyomot hagyott volna, hogy más is járt benne.
2021. ápr. 14. 09:26
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
8 hónapnál járok
2021. ápr. 14. 09:33
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
5 honap, de ugy, h nem szakitott, csak kulfoldon van es megsertodott, nem irt, majd irt es most megint csend van.
2021. ápr. 14. 09:46
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

6 hónap, de ebből de ebből 3 hónapot kapcsolatban voltunk, bár akkor már megmondta, h nem szeret. Csak én mondtam neki, szeretnék változtatni meg nézzük meg mi lesz. Hát nem lett semmi jó, igazából minden csak rosszabb lett. Majd a szakitas után is volt még 3 hónap, amikor nagyon akartam még a kapcsolatot. Abból már nem lett semmi.

Neha amugy szokott meg írni, mindig csak szexchatelteni akar. Illetve egyszer konkrétan szexelni is athivott volna, úgyhogy küld taxit értem és ő ki is fizeti 😅 nem mentem.

Akkoriban esett le, h egy önző ember. Én szépen kiszerettem belőle. Ha meg keres jól esik, de tudom, h csak a szex miatt és mert nincs neki más. Soha többé...

2021. ápr. 14. 09:49
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

A hosszabb kapcsolatok esetén: elsőért sokat, másodikért semmit mert veszekedés volt, és már elegünk lett mindenből, harmadikért se semmit mert érett a dolog és addig se akarta megbeszélni a problémákat, csak kidobott. Egyiket se bántam meg.

32F

Hölgyek, legyen bennetek tartás. Rengeteg hal van a tengerben, nem véletlenül lett vége a dolgoknak. Sok a nárcisztikus, önző, bunkó pali, látom.

2021. ápr. 14. 10:05
 6/21 A kérdező kommentje:
Hm nem semmi amiket olvasok, én azt vettem észre hogy ugyan hülye példa de lassan egy autóért jobban éreznek az emberek mint egy kapcsolatba a párjáért? Miért nem lehet sokszor megbecsülni vajon egymást?
2021. ápr. 14. 10:12
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Semennyit nem vagyok hajlandó küzdeni egy döglődő párkapcsolatért. Ha úgy látom, hogy nincs értelme, szakítok és megy az élet tovább.
2021. ápr. 14. 10:23
 8/21 A kérdező kommentje:
A döglödő kapcsolatban vajon mindkét fél hibás akkor?
2021. ápr. 14. 10:40
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú kapcsolat után 2-3 hétig... Utána felhívott az új pasija, hogy hagyjam békén mert feljelentenek.. 😅😅 pedig tényleg nem csináltam semmi durvát. Meg örültem volna, ha a szemembe mondja, de erre nem került sor, csak Messenger, aztán eltűnés..
2021. ápr. 14. 10:49
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen mindkettőnek van felelőssége, de közel sem ugyanakkora. De nem ez a lényeg. Ha nincs jövőkép, nincs értelme.
2021. ápr. 14. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!