Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi ideig küzdöttél az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig küzdöttél az exedért?

Figyelt kérdés
Meg érte? (igen tudom nem véletlenül hívják exnek) de nyilván van olyan is akinek sikerült és újra össze jöttek még ha nem is tartósan.
2021. ápr. 14. 09:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akkor erdemes kuzdeni, amikor tokeletesen egymashoz illetek, minden szep es kozos jovokepetek van, csak kulso tenyezok, vagy egyik hibaja miatt az egyik eltavolodik..ahol volt tuz mindig lesz parazs
2021. ápr. 14. 11:25
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
1 év.
2021. ápr. 14. 11:36
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem.
2021. ápr. 14. 11:36
 14/21 anonim ***** válasza:
Én nem küzdöttem egyikért sem. Az elsőből kiszerettem jóval előbb hogy szakítás lett volna belőle, csak azért maradtam vele mert tudtam hogy függő tőlem és igazam is lett, szakítás után 2-3 évig masszívan zaklatott mindenhogy. A második kapcsolatom végén neki kellett volna küzdeni értem, mert nagyon bunkó lett, elhanyagolt stb. Persze szembesítettem vele hogy nem szeret már, mire tagadta hogy így lenne. Amikor betelt a pohár a viselkedésével velem szemben én szakítottam, ez több mint fél éve volt, és a kisujját sem mozdította hogy bizonyítsa is a szavait. Most meg már nem is kéne, túl sok idő telt el, túl nagy lett a szakadék.
2021. ápr. 14. 12:17
 15/21 anonim válasza:
100%

Elsőért kb 3 hónapig.

Harmadikért kb 2 évig...

Legutóbbiért 1 évig.

A többiekért nem küzdöttem.

Dehogy érte meg. :)

2021. ápr. 14. 12:49
 16/21 A kérdező kommentje:
Igen az igaz hogy ahol van nagyon eros érzelem ott parázs is nagyon sokaig lesz.
2021. ápr. 14. 12:57
 17/21 anonim ***** válasza:
23%
Amíg rá nem jöttem, hogy Dr. Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Úrért akarok küzdeni!
2021. ápr. 14. 12:58
 18/21 A kérdező kommentje:
Nalam már az a helyzet hogy fél jelent azért mert 1x elmwntem hozza múlt héten hogy beszéljünk aztán el is jöttem mert meggondoltam magam. S persze ő észre vett mivel gyalog voltam mert kint volt azt most feljelent vagy fel fog zaklatás miatt. Utcán voltam nem mentem oda nem mentem be megfordultam eljöttem. Kerdextr mit csinálsz itt? Mondtam amit feljebb írtam ennyi.
2021. ápr. 14. 13:20
 19/21 anonim ***** válasza:
6 évig együtt 3 hónapig próbálkoztam aztan igazából csak végig alázott . Ha valami nem megy es nem akarja mind2 fel megjavítani ideje elengedni ezt tanultam meg . Majd jön mas fel a fejjel. Ha meg nem akkor nyugodt eleted lesz :D !
2021. ápr. 14. 19:55
 20/21 anonim ***** válasza:

Én másfél évig küzdöttem érte.

Miután szakított, a legelső hajnali vonattal elmentem hozzá az ország másik végébe, ahol mindenáron beszélni akartam vele (ugyanis mindenhol letiltott), de a családja közbe avatkozott, rám küldték a hatóságokat, meg az én szüleimet is értem küldték, addig az utcán fogtak le és nen hagytak elmenni. Exem ezt az ablakból nézte.

Ezt követően 2 hónapig pszichiátrián voltam, ott is minden nap érte küzdöttem, sikerült vele felvenni a kapcsolatot, és tepertem utána.

Voltak rövid időszakok mikor valamennyire elengedtem, máskor erősödött a hiánya, volt amikor elmentem hozzá csak azért, hogy egy fa mögül végignézzem ahogy beszáll a kocsiba és elindul dolgozni.

Párszor sikerült kikönyörögnöm tőle személyes találkozót, ahol próbáltuk megbeszélni a dolgokat, akkoriban már ő is vágyott vissza hozzám, de a legutolsó találkozó annyira rosszul sikerült, hogy többre már nem volt igényünk.

Azóta nekem már egy éve új párom van, exem pedig közel a 30-hoz magányosan kallódik a mamahotelben, és féltékeny a páromra.

2021. ápr. 14. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!