Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért álmodok minden éjjel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért álmodok minden éjjel vele, amikor utálom? Mi lehet a lelki háttere?

Figyelt kérdés
Mióta szakítottam, minden éjjel vele álmodok. Arról, hogy szakítás után nem tudtam tőle megszabadulni. Pl zaklat, vagy tehetetlen a helyzetem és nem tudok tőle megszabadulni. Nem köt hozzá semmilyen érzelem, borzasztóan toxikus ember, boldog vagyok mióta megszabadultam tőle, de rettentően idegesít, hogy mindig vele álmodok és mindig arról, hogy nem tudok tőle megszabadulni.
2021. ápr. 12. 20:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
ptsd csak erre akartam reagálni poénosan, mi a faxnak a rövidítése ez ?
2021. ápr. 12. 21:18
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
post-traumatic stress disorder
2021. ápr. 12. 21:20
 13/19 anonim ***** válasza:

Alapból is vannak alvási problémáid, vagy ez azóta tart csak mióta vége vele?

Mi volt a gond vele? Ha toxik volt miért nem szakítottal előbb? Mi köt hozzá? Gondolom nem tartjátok így a kapcsolatot, mégis tudatalatt függsz tőle, vajon miért? Áss le az aljára a dolgoknak, és keresd meg, engedd ki, írd le és gyújts fel.

(nem kell ide leírnod, magadnak keresd a választ, nekem jót tett amikor a saját kérdéseim által megtaláltam a miértjeimet ahelyett, hogy küzdöttem volna ellene)

2021. ápr. 12. 21:46
 14/19 anonim ***** válasza:
65%

Némelyik válaszoló úgy tesz, mintha nem lenne természetes, hogy a szakítást időbe telik feldolgozik, és az az idő nem 2 perc.

A gyászfolyamat része, hogy vele álmodsz. Én is nagyon sokáig álmodtam exemmel, mindig olyat, hogy újra összejövünk, DE álmomban is kellemetlen volt. Talán eleinte fogott el kellemes érzés, utána borzalmasan éreztem magam. Végre nálam megszűntek a rémálmok, de 1,5-2 hónapra szükség volt ehhez.

2021. ápr. 12. 22:09
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

#7, nagyon jó úton jársz.

Az is jó, hogy felismertded, hogy mérgező kapcsolat volt.

Ha sokáig nem múlik, kérj segítséget, de remélem túl leszel rajta!

2021. ápr. 13. 08:28
 16/19 anonim ***** válasza:
57%

Attól, hogy lepontoztok, még így van.

Ha egy perc alatt elfelejtetted az exedet, akkor valószínűleg nem volt toxikus, de kiemelkedően jó se. Inkább egy langyos víz, uncsi kapcsolat lehetett.

2021. ápr. 13. 10:07
 17/19 A kérdező kommentje:

Ez nem traumakötés lesz, nem kötődők hozzá semennyire, tisztában vagyok mit tett velem, nem várom, hogy keressen. Viszont eddig nem gondoltam, hogy nárcisztikus, mert eléggé felkapott lett, kb már mindenkire rámondják, de vélek felfedezni egy pár vonást.

13#: Nincsenek alvási zavaraim. azért nem szakítottam vele, mert pontosan az volt a gond, hogy minden szart elhitetett velem, hogy elmebeteg vagyok, elviselhetetlen, a világ legundorítóbb embere stb, persze ő mindig tökéletes volt .. és ezért csak majd 5 évre esett le, hogy mi történik velem. Még mindig azt mondom, hogy nem kötődők hozzá semennyire.

2021. ápr. 13. 15:46
 18/19 anonim ***** válasza:

#17 nem kötődést az nagyon is jó, de csak manipulált éveken át. Még mindig érzek valami mentegetőző, hárító cáfoló hangsúlyt a szövegedben.

NEM vagy értéktelen senki, sőt!

Nagyon sokan már képtelenek kilépni egy ilyen elnyomásból, anyám se tudott.

Aztán a végén öngyilkos lett.

Duplán szurkolok neked.

2021. ápr. 13. 23:45
 19/19 A kérdező kommentje:
Az utolsó percig mentegetőzök, tudom. Mindennapjaimban ott van az hogy "nevelt át", minden beszélgetésben, minden szituációban. Köszönöm a kedves szavaidat!
2021. ápr. 14. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!