Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítanál ha a párod így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál ha a párod így viszonyulna a rendhez?

Figyelt kérdés

Simán a földön hagy bármit akár napokig,

Hetekig elől hagyja a dolgokat,

A szekrényben a ruhái szó szerint begyűrve és közé pakolva oda nem illő dolgok,

Az ágy csak össze van dobva gyűrött a paplan(nem baj ha lög az ágyról a lepedő nem húzza fel,ő kel utoljára)

Nem zavarja ha napokig koszos a mosdó,

Sokszor nem tudom kivárni míg nekiáll ( napokig kell várni ) inkább megcsinálom de már cselédnek érzem magam mellette, ( ha rendet akarsz csináld meg magad)

34f

2021. ápr. 9. 22:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

Én a másik oldalt képviselem, nőként. A szemét mindenhol eldobálva, a mosatlan dől ki a mosogatóból, koszos ruhák mindenütt... Por és mocskos padlók. Annyiszor szóltam a páromnak... Van aki így érzi jól magát. Én pl nem vagyok hajlandó átmenni... Nem vagyok bejárónő.

34n

2021. ápr. 9. 22:26
 2/11 anonim ***** válasza:
97%
Már megint te? Könyörgöm szakíts végre a csajjal, ha tényleg ennyi bajod van vele, hogy naponta itt panaszkodsz róla. Vagy beszéld meg vele a bajaidat, mint egy felnőtt ember. Ez a két választásod van.
2021. ápr. 9. 22:26
 3/11 anonim ***** válasza:
97%
Neee :D
2021. ápr. 9. 22:40
 4/11 anonim ***** válasza:
97%
2 éve napi szinten olvassuk...
2021. ápr. 9. 22:40
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
Mivel külön lakom, és fel sem merül bennem, hogy bármit megköveteljek a vendéglátómtól, akitől AJÁNDÉKBA kapom a vendéglátást, nem érint meg, hogy milyen környezete van.
2021. ápr. 9. 22:43
 6/11 anonim ***** válasza:
72%

Nőként írom, hogy bár úgy gondolom, mindkét fél vegye ki a részét a házimunkából, de azért mégis csak a nőnek kellene igényesebbnek lennie rá.

Az meg hogy ki mennyit néz el a másiknak, mennyiért szakítana, változó.

Nálunk pl. férjem ezek közül szinte mindben megegyezik pároddal. A ruhái közé azért nem szokott dolgokat pakolgatni...

De sok mást meg megcsinál. Bevásárol, főz, takarít...

Ha semmit nem csinálna, na, akkor már gond lenne. De szerintem ezek a dolgok összeköltözéskor alakulnak ki, ráadásul véglegesen.

2021. ápr. 9. 22:57
 7/11 anonim ***** válasza:
96%
Nem unod még?
2021. ápr. 10. 00:12
 8/11 anonim ***** válasza:
95%

Nem szakítanék, inkább évekig írnék ki róla kérdéseket gyakorira, mert életem egyetlen célja a panaszkodás. Így meg ugye az a cél, hogy minél jobban elcsesszem az életem, mert annál többet tudok panaszkodni.

A gyerek összejött már? Mondjuk szex nélkül nehéz, de kis segítséggel nem lehetetlen. Ugye nem peteéréskor szokott a szüleinél aludni?

2021. ápr. 10. 06:28
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A hűtőt most elfelejtetted, majd én:

Sose tudja mi van a hűtőben, a kajamaradèk megromlik ... bla ... bla

.bla

2021. ápr. 10. 09:30
 10/11 anonim ***** válasza:

Hihi. Rendszeresen olvasom a kategóriát, de nem emlékszem, hogy ennyire gyakran ír ki kérdést a srác. Hogy nem futottam beléjük idáig, csak ebbe meg az előtte napiba.

Mert, mióta tart a problémája?

2021. ápr. 10. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!