Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért képes elhagyni ezek után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért képes elhagyni ezek után?

Figyelt kérdés
3 gyerekes anya 26 évesen, én 42 és egyik napról a másikra kidob (persze ezt a 6,5 hónap alatt 5x is megtette már velem) mikor végre a 3 gyerek is megszeret mint én őket akkor dob el pedig azt gondoltam hogy 3 gyerekkel jobban megbecsül engem de sokszor a pénzt hozta fel indoknak hogy nekem észre kell venni ha ő meg van szorulva stb. Állandóan mindent megkerdojelezett bármit mondtam. Facen tiltott és már smsre se reagál. Mit lehet tenni még?
2021. ápr. 7. 09:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
53%

Úgy, ahogy írták

Zsák a foltját. Te egy bankautomata voltál neki, de téged sem kell sajnálni, mert te "úgy gondoltad, hogy gyerekekkel jobban megbecsül" szóval elég tudatosan választottál olyan nőt, aki talán rád van szorulva jobban.

Kár értetek, szép pár lehettetek volna. Érdekmentes szerelem <3

2021. ápr. 7. 11:58
 22/29 A kérdező kommentje:
Igen egyébként ami a legjobban fájt amikor szenteste kidobott mert nem vettem alkoholt karácsonyra és hát hogy így lehet rám számítani igen ez volt az indok. Borzasztó érzés volt hogy ráadásul mindezt indulás előtt pár órával mielőtt végeztem melóba. De szilveszterkor amikor rosszul lettem és hánytam (nem alkohol miatt hanem gyógyszert szedtem és nem ettem utána pedig kellett volna. Azt hitte szimulalok mert ő bulizni akart a tesoival meg a 3 gyerekkel. És inkább leult cigizni míg én az árok parton ültem s hánytam. Azt mondta hogy konkrétan nem hiszi el hogy végre egyszer akar bulizni és ezt teszem..
2021. ápr. 7. 12:01
 23/29 A kérdező kommentje:
Tévedés hogy akartam öt. Sőt még az elején mondtam hogy nem biztos hogy én lennék a megfelelő főleg a korkülönbség miatt. Az hogy mindent megtettem amit kért ez valóban így volt s mégis tudott találni hibát de ami a legrosszabb hogy lehet hogy valóban csak a pénzt látta bennem? Költök szívesen mert nem vagyok spur van miből nyilván s a gyerekeknek is mindig vettem ezt azt. Nem hanyagoltam őket sőt egyre többet tettem mintha az apjuk lennék. Szerettek is és pont a. Szakítás előtt kérdeztem tőlük egyesével persze nem úgy hogy megkeruljem az exem hanem előtte hogy szeretnék e hogy oda koltozzek. Mind azt mondta hogy igen a párom még meg is volt lepodve hogy a legkisebb is azt mondta igen mert szeret 3 évesen. Tény hogy a legkemenyebb dió ő volt. Szoval húsvét napján akartam megbeszelni hogy akkor költözöm. De hiába erre már nem került sor. De előtte pár nappal még szükség van rám mondta ő és hogy csináljak majd műhelyt magamnak a mellek épületbe. Na ez után 24 órával hírtelen már mehettem világgá. Nem nincs más mert ilyen szempontból becsületes. Mindig elmondta ha valaki próbálkozik
2021. ápr. 7. 12:10
 24/29 anonim ***** válasza:

Mindenképp becsülendő, hogy szeretted a gyermekeit, és nem sajnáltál tőlük semmit, de az ember nem a gyerekeinek választ párt.

Ha ő nem volt boldog, mást szeretett volna, akkor megvolt a joga, hogy elhagyjon. Annak ellenére, hogy szerintem is egy érdekember volt, ami nyilván nem szép dolog.

2021. ápr. 7. 12:48
 25/29 A kérdező kommentje:
Igen nagyon megszerettem őket. Nem is gondoltam hogy ennyire kötődni dögök hozzájuk
2021. ápr. 7. 13:09
 26/29 anonim ***** válasza:
Nagyon taszító a viselkedése. Így egy normális ember nem csinál!
2021. ápr. 7. 13:38
 27/29 A kérdező kommentje:
Most írta smsbe hogy nem szeret. Kérdeztem miért változott meg ilyen hirtelen. Azt irta hogy erre hogy nem mindegy nekem? Hagyjam békén
2021. ápr. 7. 13:42
 28/29 anonim ***** válasza:
Hagyd inkább. Nőként mondom, hogy ez nem normális. Lesz majd más.
2021. ápr. 7. 13:56
 29/29 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy saját maga a fontos ez sajnos nagyon hamar kiderült már. Arról nem is beszélve hogy sose fogad el tanácsot vagy negatív véleményt. Ezt onnan tudom hogy két nagy barátnőt is letojt elég hamar és pont ma mondták hogy hát nincsenek meglepve mert lehetett látni a testbeszédéből hogy nem szeret igazan. És sajnos nekem is csak most kezd leesni a dolog hogy tényleg milyen vak voltam
2021. ápr. 7. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!