Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért képes elhagyni ezek után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért képes elhagyni ezek után?

Figyelt kérdés
3 gyerekes anya 26 évesen, én 42 és egyik napról a másikra kidob (persze ezt a 6,5 hónap alatt 5x is megtette már velem) mikor végre a 3 gyerek is megszeret mint én őket akkor dob el pedig azt gondoltam hogy 3 gyerekkel jobban megbecsül engem de sokszor a pénzt hozta fel indoknak hogy nekem észre kell venni ha ő meg van szorulva stb. Állandóan mindent megkerdojelezett bármit mondtam. Facen tiltott és már smsre se reagál. Mit lehet tenni még?
2021. ápr. 7. 09:42
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
A pénzedért volt veled.
2021. ápr. 7. 10:37
 12/29 anonim ***** válasza:
Amikor sírnak a pasik hogy mennyi férfi gyűlölő nő van ezen az oldalon aki kapasbol támadja és eliteli a férfiakat akkor akkor majd belinkelem nekik ezt a kérdést hogy nézzék meg a válaszokat.
2021. ápr. 7. 10:48
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

#7: rájött, hogy nem tud kiforgatni a vagyonodból. Van egy ismerősöm, 40-50 között volt valahol amikor elhagyta a családját, mert szerelmes lett egy huszonéves csajba. Azt mondta "nekem még van jogom szerelmesnek lenni". A csaj kiforgatta a vagyonából és dobta. Teljesen leépült, az utcán én.

Szerintem még jól is jártál.

2021. ápr. 7. 11:02
 14/29 A kérdező kommentje:
Na csak hogy tisztázzuk bele szálltam a kajaba mindenbe és erre is azt mondta hogy kevés. Meg hogy ő el várja hogy én észre vegyem ha ő meg van szorulva. A pénzt sose sajnáltam tőle ha kér akkor is adok szó nélkül. Mindig megleptem virág stb ez havonta 2 3 alkalommal. Vettem hétvégére kaját többször is ez havonta szintén 2 alkalom hetvegi bevásárlás során. Aztán a másik hogy nem alacosnyitom le. Lehet rosszul fogalmaztam mert kissé ideges vagyok jelenleg is mert fáj. De én tiszteltem mindig, sose volt szemrehányás részemről felé fordítva inkább.
2021. ápr. 7. 11:05
 15/29 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok egyedül, de nekem is több gyerekem van és nem tudnám elképzelni azt, hogy valakit már egy hónap ismeretség után az otthonomba engedjek lakni, ha valami miatt egyedülállóvá válnék és nem követelnék az udvarlómtól anyagi támogatást, legfőképpen nem így hisztizve. Szerintem ez nagyon taszító viselkedés. Lehet nem kéne taposni utána, mert nekem ez játszmázásnak tűnik leginkább. Annyira jó az ágyban, hogy oda minden önbecsülésed?
2021. ápr. 7. 11:13
 16/29 A kérdező kommentje:
Az ágyba nem volt gond sőt állítsa szerint velem volt a legjobb. Egyébként tényleg azt akarta hogy első hónap után már koltozzek hozzá. Nekem ez nagyon furcsa volt pláne hogy a gyerekek alig ismertek. És valóban ilyen hiszti jellegű volt sokszor. Sose fogadta el ha válaszoltam valamire ami neki nem tetszett hogy hogyan oldottam meg. A jaj hagyjuk már szöveggel. 1etlen 1x kért bocsánatot egy vita után. Soha többet mert mindig úgy hozta ki hogy én vagyok a hibás. De néhány nap múlva mindig jelentkezett. Ezért se értem mért előző nap a szakítás előtt még terve volt hogy mit hogyan csináljunk majd tehát tobbesz számba beszélt. S nem azt mondta hogy ezt akarja majd vagy azt.
2021. ápr. 7. 11:18
 17/29 anonim ***** válasza:

"Egyébként tényleg azt akarta hogy első hónap után már koltozzek hozzá"

Felelősségteljes anya lehet! Egy ilyen nőt ne sajnálj, találsz nála jobbat is.

2021. ápr. 7. 11:26
 18/29 anonim ***** válasza:
50%

"azt gondoltam hogy 3 gyerekkel jobban megbecsül engem"

Ah, egyáltalán nem alacsonyitod le..

2021. ápr. 7. 11:27
 19/29 A kérdező kommentje:
Nem alacsonyitom le az a baj hogy én nem arra gondolok hogy azért mert 3 gyereke van akkor becsüljön meg hanem arra hogy azt gondoltam hogy mivel 3 gyereke van így jobban ragaszkodó és nem dönt hirtelen rosszul. Nem akarom lebecsülni sőt természetesen még mindig tisztelem öt csak itt nem tudom úgy megfogalmazni azt amire gondoltam vele kapcsolatban.
2021. ápr. 7. 11:38
 20/29 anonim ***** válasza:
Örülj, hogy megszabadultál tőle. Ezt meg nem is értem: "nekem észre kell venni ha ő meg van szorulva". Az első ilyennél megfordul, kimegy, ajtót rácsap. Otthon sört bont, és felsóhajt: Huh, ezt megúsztam! Mielőtt még szül neked egy negyediket, eltarthatod az egész bagázst...
2021. ápr. 7. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!