Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehet egy hosszú kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy hosszú kapcsolat után továbblépni?

Figyelt kérdés

3 év után szakítottunk...eltelt azóta 3 hónap.

Kezdtem már jobban lenni, de most hallottam róla, hogy barátja van, szóval visszaestem megint.

Nem tudom mi van velem...egyszerűen hiába vannak itt a barátaim, addig jól érzem magam velük, de mikor egyedül leszek, akkor visszajön minden.

Lehetett volna szexuális kalandom is, de visszautasítottam, mert fejben még mindig nem vagyok ott.

Nem tudom, hogy lehet 3 évet pár hónap alatt így elfelejteni...Nekem valahogy ez nem megy még.

2021. ápr. 5. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Simán. Azt hiszik az emberek hogy ha szenvednek akkor majd valami jutalmat elnyernek pedig egyedül egy ember tehet arról hogy mit gondol, és hogy meddig szenved az pedig te vagy. Nem leszel "szentebb" se jobb ember se empatikusabb ha te még mindig szenvedsz az exed miatt, látod ő már túl is tette magát ezen és kész.

NEM azt mondom hogy ne szenvedj, ne éld meg a fájdalmat sőt jobb ha megéled és nem elnyomod magadban mert ilyenkor van valami hiányérzeted magadban azért 3 év 3 év (én nekem is 3 éves volt a kapcsolatom) de továbblépni úgy lehet hogy megéled azt hogy most szar..aztán pedig továbblépsz és haladsz. Lehet szükséges betölteni ezt az űrt amit érzel de lehet megleszel egyedül is, ha találsz valami hobbit, esetleg másik barátnőt/fiút majd később.

2021. ápr. 5. 20:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

vársz még 3 hónapot

Nem 3 hónap alatt tette túl magát rajta. Mire ő oda eljutott, hogy szakítson, már átment ezen a fázison, amit te most élsz meg.

2021. ápr. 5. 20:20
 3/4 anonim ***** válasza:

5 év után szakítottam. Sajnos szakító félként sem volt egyszerű, hiszen nagyon beleéltem magam a kapcsolatba, de az utolsó évben már sokkal több rosszat kaptam tőle, mint jót.

Ugyanazt tapasztalom, amit te. Hullámokban tör rám a fájdalom. Már többször is azt hittem, hogy túl vagyok rajta, de néha visszaköszönnek a régi érzelmek, és bevillan egy-két szép emlék. Nem tudom, mikor lesz vége, de azt tudom, hogy egyszer vége lesz. Csak adj időt magadnak. Hosszú ideig voltatok együtt.

2021. ápr. 5. 23:26
 4/4 anonim ***** válasza:
minden csak nem hosszú.
2021. ápr. 5. 23:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!