Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintem nem passzolunk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem nem passzolunk?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy lánnyal, jó párszor lefeküdtünk, olyan volt mintha együtt lettünk volna, de nem volt kimondva, csak hangoztatta hogy hűséges hozzám és csak én vagyok neki. Majd hosszabb ideig megszakadt a kapcsolat mert depressziós lett a mostani covid időszak miatt, meg anyagi, lakhatási gondjai adódtak stb és elvonult nem akart senkivel se beszélni. De én rendszeresen kerestem, rövideket válaszolt, hogy jól van, kicsit sokat is futottam utána online.

Később megírja nekem, hogy:

Szerintem nem passzolunk, én nem fogom erőltetni!

Erre mégis mit kéne reagálnom?

Offoljam? Ne is válaszoljak neki?

Legszívesebben azt mondanám, hogy Azt gondolsz, amit gondolni akarsz.

Valaki azt tanácsolta, hogy vegyem lazábbra: "aranyos vagy hogy azt hiszed bárkit is erőltetni akarok, legyen örökké ilyen nagy önbizalmad!:)"

Ezek csak példák. De fogalmam sincs mi a helyes reakció ilyenkor, mivel szerintem csak az idő és távolság miatt laposodott el a kapcsolatunk, amúgy összepasszolnánk, mert tök jó volt élőben amíg együtt voltunk, de győzködni meg nincs értelme mert ellentettjét érem el.

2021. ápr. 1. 15:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én letudnám annyival, hogy "Ahogy gondolod, további minden jót kívánok." Nem próbálnám se számon kérni, se vicceskedni, se erőltetni, ha nem akkor nem.
2021. ápr. 1. 15:12
 2/4 anonim ***** válasza:
56%

most miért pörögsz ezen?

Nem akar téged, ez már akkor látszott, amikor "elbújt" a kovidra hivatkozva.

2021. ápr. 1. 16:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el. Írj valami olyasmit, hogy "Rendben, ahogy szeretnéd, minden jót.". Csak arra figyelj, hogy amikor legközelebb előkerül, küldd el a fenébe. Esetleg dugd meg újra, és utána küldd el a fenébe.
2021. ápr. 1. 17:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt írnám, amit az 1. válaszoló, "Ahogy szeretnéd, minden jót kívánok neked." Ha amúgy szimpatikus neked, felajánlhatod, hogy legyetek barátok.
2021. ápr. 1. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!