Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jól csináltam? Szerintetek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól csináltam? Szerintetek? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 3 év után szakítottam Whatsappon 5 hete, mert feldühített. Azóta nem kerestem. Ő irta,hogy hiányzom de nem reagaltam rá.

(az volt a dolog, hogy azt kérdezte miért kellett makacskodnom(vmi miatt)? Én pedig ezt kikértem magamnak, majd szakítottam vele)

Szegényt minden vitakor csúnya szavakkal illettem es szavakkal bántottam.De nem szándékosan,csak nem tudok uralkodni.Szokásom ha valami nem tetszett nekem akkor azt mondtam,hogy vége a kapcsolatunknak. Aztán jött könyörögni, mindig ő jött. Ha vmit szóvátett akkor is. Ő nagyon szeret, mindig megbocsátott. Én egy tökéletes kapcsolatot akartam amiben nincsenek hullámvölgyek és minden mindig 100%. Neki meggyőződése, hogy ilyen nincs, elkerülhetetlenek a viták. Szexoldalakok is fent voltam, de azt is megbocsátotta,sőt mikor lebuktam akkor is úgy állítottam be, hogy én vagyok az áldozat, szakítottam vele és jött könyörögni hogy ne tegyem. Többször volt így. Pedig szeretem. De kis dolgok miatt is annyira kitudok akadni, hogy azt mondom legyen vége a kapcsolatunknak.

Na de az a kérdésem, hogy nem volt bunkóság Whatsapon szakítani 3 év után? Vagy hogy jól bántam vele a leírtak alapján?

Am. mindketten BP-n lakunk és 28 évesek vagyunk.

2021. márc. 29. 23:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:
18%
Nem tudom, de az biztos, hogy te jobbat érdemelsz nála!
2021. márc. 30. 00:20
 52/80 A kérdező kommentje:
Miért? Most ironizálsz? Akkor tényleg nem volt jó hozzám?Nálad mi ütötte ki a biztositékot?
2021. márc. 30. 00:21
 53/80 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem csak nem érdemel meg téged! De ezt te is érzed, különben nem írtál volna ki kérdést.
2021. márc. 30. 00:23
 54/80 A kérdező kommentje:
de most ironizálsz? Konkrétan én sértegettem mindig,ő pedig lenyelte ezeket, majd nem személyesen szakítottam vele.És ezek után tényleg úgy gondolod nem érdemel meg engem??? Ez csak jó ha így gondolod mert akkor még sem bennem van a hiba
2021. márc. 30. 00:26
 55/80 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a négy és fél pipas ironizal. Hülye kérdésre hülye válasz. Te meg add már fel. Nem sikerült osszedobnod egy jó kamut. Tultoltad. Ennyi. Senki nem hisz neked, ilyen kretén mint amit leirtal magadról a vilagon nincs.
2021. márc. 30. 05:06
 56/80 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem a kérdés nem kamu. De hogy nem a srác van a vonal túlsó végén, hanem a csajszi, az biztos. Én is csináltam ilyet anno, megfordítottam a nézőpontot. Igen, bántalmazó kapcsolat volt ez. Nem normális szexoldalakon fent lenni, nem normális szakítással büntetni, nem normális lehordani mindennek a másikat és whatsappon sem illik szakítani. Örülj, hogy vége.
2021. márc. 30. 05:20
 57/80 anonim ***** válasza:
100%

Hát lehetett volna szebben is szakitani de a forro fejű azaz nem megfontolt/tervezett szakitasok általában már csak ilyenek.

Es amiert nem megfontolt tervezett volt, igy valszeg lesz még belőle se veled se nélkuled folytatás meg huzavona meg minden sz.r.

2021. márc. 30. 06:15
 58/80 anonim ***** válasza:
100%

Szánalmas vagy, de legalább a lány nem pazarol több időt rád és talál majd egy normális srácot, úgyis jobbat érdemel, mint egy ovis szinten lévő sértődékeny hisztéria (=te).

Agyilag nem vagy elég érett egy kapcsolatra és azonnal menekülsz, ha valami fenyegeti a kis boldogság buborékodat, ahelyett, hogy érett férfiként megoldanád a dolgot.

2021. márc. 30. 08:17
 59/80 anonim ***** válasza:
100%

#56 köszönöm! Csak azért olvastam ezt a sok borzalmat végig, hogy leesik-e valakinek, hogy a csaj van a túloldalon, vagy felfedi-e magát. Már a leírás után egyértelmű volt, nem hogy a kérdező kommentjei után.

Mindenesetre: nyilván tudod, hogy nem volt normális, amit az exed művelt. Ne kattogj rajta, hanem próbáld tudatosan kizárni az életedből mostantól, és elfelejteni. Ha kell, akkor pszichológus segítségével. A jövőben pedig becsüld magad annyira, hogy amint látod ezt a mintát a másikban, dobd ki a francba. Vannak normális emberek is, bármilyen hihetetlen.

2021. márc. 30. 08:18
 60/80 anonim ***** válasza:
94%

Ha van egy egy kis esze, nem megy vissza. Elüldözted, most meg várnád vissza? Ennyire ne legyél már szánalmas. :D

2021. márc. 30. 08:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!