Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jól csináltam? Szerintetek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól csináltam? Szerintetek? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 3 év után szakítottam Whatsappon 5 hete, mert feldühített. Azóta nem kerestem. Ő irta,hogy hiányzom de nem reagaltam rá.

(az volt a dolog, hogy azt kérdezte miért kellett makacskodnom(vmi miatt)? Én pedig ezt kikértem magamnak, majd szakítottam vele)

Szegényt minden vitakor csúnya szavakkal illettem es szavakkal bántottam.De nem szándékosan,csak nem tudok uralkodni.Szokásom ha valami nem tetszett nekem akkor azt mondtam,hogy vége a kapcsolatunknak. Aztán jött könyörögni, mindig ő jött. Ha vmit szóvátett akkor is. Ő nagyon szeret, mindig megbocsátott. Én egy tökéletes kapcsolatot akartam amiben nincsenek hullámvölgyek és minden mindig 100%. Neki meggyőződése, hogy ilyen nincs, elkerülhetetlenek a viták. Szexoldalakok is fent voltam, de azt is megbocsátotta,sőt mikor lebuktam akkor is úgy állítottam be, hogy én vagyok az áldozat, szakítottam vele és jött könyörögni hogy ne tegyem. Többször volt így. Pedig szeretem. De kis dolgok miatt is annyira kitudok akadni, hogy azt mondom legyen vége a kapcsolatunknak.

Na de az a kérdésem, hogy nem volt bunkóság Whatsapon szakítani 3 év után? Vagy hogy jól bántam vele a leírtak alapján?

Am. mindketten BP-n lakunk és 28 évesek vagyunk.

2021. márc. 29. 23:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy nem egyedül vagy egy kapcsolatban. Illik úgy benne lenni, hogy a másiknak is jó legyen és nem lépten nyomon szakítani ha nem tetszik valami, ez konkrétan érzelmi zsarolás.
2021. márc. 29. 23:31
 22/80 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem mindent jól csináltál, a végét meg főleg! Csak így tovább! ;)
2021. márc. 29. 23:31
 23/80 A kérdező kommentje:
De amikor szakítgattam tényleg azt láttam helyesnek, aztán oké később megbántam. Így is érzelmi zsarolás?
2021. márc. 29. 23:32
 24/80 anonim ***** válasza:
100%
Mindent jól csináltál, de nyilván nem bántál jól vele. Nagyon rosszul bántál vele, de ez ugye kit érdekel, ha minden úgy lett, ahogy akartad.
2021. márc. 29. 23:32
 25/80 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem nem érzelmi zsarolás, hanem csak sima bunkóság. A bunkóság pont azt, ami itt történt: neked jó volt, a másiknak meg nem és ez téged nem érdekel.
2021. márc. 29. 23:34
 26/80 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz, hogy tökéletes kapcsolatot akartál, hogy jön szerinted az, hogy "csúnya szavakkal illeted", szexoldalakon vagy fent, és manipulálod szerencsétlent, és magadat állítod be áldozatnak?

Ha nem kamu vagy, akkor nagyon nagy bajok vannak veled.

2021. márc. 29. 23:35
 27/80 A kérdező kommentje:
Azért párszor megérdemelte hogy úgy beszéltem vele. Pl: volt, hogy nem főzött mert fáradt volt munka után. Volt, hogy nem mosott el egy poharat.Meg olyan is volt, hogy megkérdezte ki írt nekem messengeren? Akkor már jó hogy úgy beszélek vele, nincs oka féltékenykedni, csak szexoldalakon voltam fent ahol csak beszélgettem. Most ezekre ti hogy reagáltatok volna? Oda mondtam neki, hogy hülye, idióta, szerencsétlen, szarházi.
2021. márc. 29. 23:39
 28/80 A kérdező kommentje:
Meg hogy szerinte osszuk meg a házi munkát. szerintem meg a nőnek a konyhában a helye
2021. márc. 29. 23:40
 29/80 anonim ***** válasza:
100%
Jo, az el nem mosott pohar utan mar bitos, hogy kamu
2021. márc. 29. 23:41
 30/80 A kérdező kommentje:
Nem az!!!! Tényleg nem. Azért írtam ezeket, hogy tudjam már tényleg velem van e gond?
2021. márc. 29. 23:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!