Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jól csináltam? Szerintetek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól csináltam? Szerintetek? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 3 év után szakítottam Whatsappon 5 hete, mert feldühített. Azóta nem kerestem. Ő irta,hogy hiányzom de nem reagaltam rá.

(az volt a dolog, hogy azt kérdezte miért kellett makacskodnom(vmi miatt)? Én pedig ezt kikértem magamnak, majd szakítottam vele)

Szegényt minden vitakor csúnya szavakkal illettem es szavakkal bántottam.De nem szándékosan,csak nem tudok uralkodni.Szokásom ha valami nem tetszett nekem akkor azt mondtam,hogy vége a kapcsolatunknak. Aztán jött könyörögni, mindig ő jött. Ha vmit szóvátett akkor is. Ő nagyon szeret, mindig megbocsátott. Én egy tökéletes kapcsolatot akartam amiben nincsenek hullámvölgyek és minden mindig 100%. Neki meggyőződése, hogy ilyen nincs, elkerülhetetlenek a viták. Szexoldalakok is fent voltam, de azt is megbocsátotta,sőt mikor lebuktam akkor is úgy állítottam be, hogy én vagyok az áldozat, szakítottam vele és jött könyörögni hogy ne tegyem. Többször volt így. Pedig szeretem. De kis dolgok miatt is annyira kitudok akadni, hogy azt mondom legyen vége a kapcsolatunknak.

Na de az a kérdésem, hogy nem volt bunkóság Whatsapon szakítani 3 év után? Vagy hogy jól bántam vele a leírtak alapján?

Am. mindketten BP-n lakunk és 28 évesek vagyunk.

2021. márc. 29. 23:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/80 anonim ***** válasza:
40%
Ez van. Ha így történt, akkor így történt. Ezekben az ügyekben nincs olyan, hogy jól csináltad vagy sem.
2021. márc. 29. 23:11
 2/80 anonim ***** válasza:
100%
Feltételezem ez csak egy kamu kérdés, de amennyiben nem, csak annyit tudok írni, hogy a lánynak sokkal jobb lesz nélküled. Semmit nem csináltál jól konkrétan, nem bántál vele jól és de, bunkóság Whatsapon szakítani 3 év után. De nem hiszem el, hogy ezt magadtól ne tudnád, ezért is feltételezem, hogy csak trollkodsz.
2021. márc. 29. 23:11
 3/80 anonim ***** válasza:
100%
Bunkóség volt, de ezt már megszokta tőled. Jól tetted, hogy szakítottál vele, így lesz lehetősége egy normális srácot megismerni.
2021. márc. 29. 23:14
 4/80 anonim ***** válasza:
100%
En nem bírom már ezt😂
2021. márc. 29. 23:14
 5/80 A kérdező kommentje:
Komoly a kérdés.
2021. márc. 29. 23:15
 6/80 anonim ***** válasza:
100%
Azt mindenképpen jól tetted, hogy szakítottál. A szakítást viszont személyesen illik intézni. Nem telefonon, nem sms-ben, nem csevegőalkalmazásokon, és nem is ghostingolva. Hanem gerincesen, szemtől szembe. Vállalva a kiborulást, sírást, könyörgést. De ez mostmár mindegy, kíméld meg ezt a lányt magadtól. Mondjuk 28 évesen lehetne annyi esze, hogy nem fut egy bántalmazó kapcsolat után.
2021. márc. 29. 23:15
 7/80 A kérdező kommentje:
Most nekem akkor van valami bajom? Tőle sokszor megkaptam hogy pszichésen nálam vmi nem oké ezek miatt, és menjünk pszichológushoz. De nekem sztem semmi bajom.
2021. márc. 29. 23:16
 8/80 anonim ***** válasza:
100%
zs kategóriás troll...
2021. márc. 29. 23:17
 9/80 A kérdező kommentje:
Hatos! Miért tettem jól a szakítást??
2021. márc. 29. 23:17
 10/80 A kérdező kommentje:
Nem értem miért gondoljátok, hogy troll kérdés. De tényleg, MIÉRT??? Nem az.
2021. márc. 29. 23:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!