Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan kerüljem el az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kerüljem el az exem?

Figyelt kérdés
Meló után hazafele már évek óta mindig beugrok egy boltba, ami útba esik, mivel mindent árulnak ott amire szükségem van. Viszont nemrég tudtam meg, hogy felvették oda dolgozni az exem, akivel két hete szakítottunk. (Ő dobott engem.) Ha összetalálkozok vele, akár többször is, akkor azt fogja hinni, hogy direkt megyek oda vásárolni, hogy találkozzak vele, mivel ő nem tudja, hogy én már évek óta oda járok... Beszélni nem tudok, vele, mert elég csúnyán váltunk el. Mit csináljak, hogy elkerüljem? Más bolt lehetőség nincsen sajnos, csak kerülővel, ami nem igazán fér ne bele az időmbe. Plusz van egy pár termék amit csak abban a boltban árulnak.

2021. márc. 29. 01:09
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Ha gázmaszkban mész be manapság senki nem fog hülyének nézni.
2021. márc. 29. 01:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
És ha azt hiszi, akkor mi van? Semmi. Neki max dagad a mája, te meg vásárolj továbbra is nyugodtan.
2021. márc. 29. 01:34
 3/4 acelsziv ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű. Nem szólsz hozzá nem is ismered meg. Ha meg odamegy pofázni hívod a főnököt, hogy ez a majom zaklat téged, aki évek óta odajársz vásárolni. Nem fog sokáig ott dolgozni az tuti.
2021. márc. 29. 09:25
 4/4 today.tomorrow. ***** válasza:
Próbálj semlegesen viselkedni. Ne állj szóba vele, ha nem a kasszában dolgozik, akkor valószínűleg könnyebben el is tudod kerülni. Sok erőt kívánok neked ebben a helyzetben!
2021. márc. 30. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!