Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kerüljek hozzá érzelmil...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kerüljek hozzá érzelmileg közelebb?

Figyelt kérdés

Előre szólok, hogy hosszú lesz egy kicsit, de próbálok mindent leírni, hogy ne legyenek kérdések.

33 éves férfi vagyok, együtt élek 4 éve egy 23 éves lánnyal. A szükség hozott minket össze, vagyis inkább neki volt rám szüksége. Ő árva lány, a nagynénje volt az egyetlen rokona, akit ismert, ő is nevelte, míg 19 éves korában meg nem halt, akkor egyedül maradt, lakás, pénz nélkül (bérelt lakásban laktak). Rendes munkát sem talált, hogy egyedül fenntartsa magát, mivel van egy nagyobb testi fogyatékossága, az egyik lábával erősen sántít, le is van rokkantosítva. Nekem mégis megtetszett, mert nagyon szép arca van, törékeny alkata. A nagynénjének voltam ismerőse, a temetés után összefutottunk, akkor jöttem rá, milyen szorult helyzetben van. Én már akkor pár éve egyedül éltem, szüleim nekem sincsenek már. Az a helyzet, hogy én nagyon csendes, szűkszavú vagyok, nem volt sok tapasztalatom előtte a nőkkel és akkor hirtelen ötlettől vezérelve felajánlottam, hogy költözzön hozzám. Nem részletezem, de kialakult egy kapcsolat közöttünk, rendben tartja a lakást, van szex és közben 2 éve talált egy 4 órás állást is olyanoknak, mint ő (bár gyalázat a fizetése). Na és a problémák itt kezdődnek...

Szóval az elején bevallom csak nagyon kényelmes volt így nekem, de nem sokba néztem őt. Szégyelltem vele a fogyatékossága miatt megjelenni és kb tárgykent kezeltem. Nem bántottam sose, de nem foglalkoztam az érzéseivel se. A szex sem volt sosem érzelmes. Sose panaszkodott emiatt. Ő is csendes lány. Igazából csak elvoltunk egymás mellett évekig. Mostanában viszont hiányzik az intimitás. Hülyének érzem magam, hogy nem beszélgettem vele sokat, nem ismertem meg, nem törődtem vele. Már szexnél is érzem, hogy legszívesebben más lennék vele, simogatnám, meg ilyesmik, viszont nem megy.:( Egyszerűen gáznak érezném ennyi idő után. Sajnos nem tudom kimutatni az érzéseimet (ez mindig is gond volt), gyengeségnek tartanám vele szemben. Nem tudok már csak úgy kedves, érzelgős lenni vele, ennyi idő után. 2 napja először veszekedtünk, nagyon megbántottam, direkt durva voltam vele szóban, mire sírni kezdett, hogy ugye ez a sántasága miatt van.... Legszívesebben átöleltem volna rögtön, de nem ment.:(

Hogy tudnék megnyílni neki? Hogy lehetek közelebb hozzá? Hogy vetkőzzem le a gátlásaimat?

Bocsi, ha hosszú lett, de segítsetek!

2021. jan. 3. 19:41
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne a semmiből kezdj el közeledni ennyi év után mert fura lenne. Ülj le vele és mondd el neki amit itt leírtál hogy nem bántál jól vele, de bánod és szeretnéd ha közelebb lenntek egymáshoz. Ne tatikázz csak legyél őszinte.
2021. jan. 3. 19:46
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Sohasem késő. Tedd meg, mert neki is jó lesz. Próbáld leküzdeni ezt a gátat, és minden jobb lesz.
2021. jan. 3. 19:47
 3/23 A kérdező kommentje:
Igen, értem én, hogy le kellene küzdeni, csak nem tudom hogy. Nem megy egyik napról a másikra, de attól félek talán egyedül sem. Gondolkodtam még pszichológuson is, de arra nincs pénzem.
2021. jan. 3. 19:49
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezért kell egy határozott indítás ami után már nincs más választásod mint előre menni. Ezért írtam hogy ültesd le és beszélj vele erről. Sőt, ekor adj neki egy csokor virágot. Csak ne töketlenkedj ennyit.
2021. jan. 3. 19:54
 5/23 A kérdező kommentje:
Nem lennék nagyon nevetséges? Mi van, ha visszautasít?
2021. jan. 3. 19:56
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted ő nem igényelné a gyengédséget és az intimitást.

Nem kell felvezetni, de ne is támadd le vele.

Vegyél holnap egy csokrot és valami kis meglepetést amit szeret, kedvenc bonbonját pl és kérj tőle bocsánatot.

Mondd el, hogy nem tudod jól kifejezni az érzelmeid és a vita sem azért volt, mert rá haragudtál, hanem magadra, amiért ilyen suta vagy.

Mondd el neki, hogy mennyire fontos ő neked és hogy bűntudatod van, amiért rideg voltál vele.

Lényeg, hogy legyél őszinte, játszmázás csak újabb vitákhoz vezet.

Aztán éjjel, ha engedi átölelheted és simogathatod, mint egy kiscicát.

Ha nem engedi akkor még dolgozni kell rajta.

2021. jan. 3. 20:04
 7/23 anonim ***** válasza:

Valamelyest leírtad, de mégis össze tudnád foglalni kicsit részletesebben mit is szeretnél magadtól és tőle?

Őszinte leszek veled hasonló gondolattal már én is eljátszottam, noha azonnal meg kell jegyeznem lehetőségem sose volt, hogy valami hasonló helyzetben levő lányt *kihasználjak*. De nem tudnék. Nem tudnék a szemébe nézni 2 hét után. Nem téged akarlak bántani, nem is biztos, hogy tudom miért írtam ezt le. Talán lehet, mert te jobb ember vagy nálam, annak ellenére, hogy azt írtad kihasználtad valamelyst. Mindenesetre jól enne tudni te mit akarsz, vagy hogy pl. ő mit akarna a továbbiakban.

2021. jan. 3. 20:06
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor megpróbáltad, ez van. Férfi vagy, elcs..sztél valamit és most vállalod érte a felelősséget. De ezzel tartozol neki. Ha visszautasít akkor meg ne erőltesd, de legyél kedvesebb. Vigyél neki, virágot, csokit, szólj hozzá kedvesen. Több év hanyagolás után ne várd hogy a nyakadba ugrik.
2021. jan. 3. 20:07
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne félj a visszautasítástól (tudom könnyű ezt mondani...) mert ha elkezdesz kisebb lépéseket tenni felé, hamar látni fogod rajta, hogy mennyire vevő rá. Ha nagyon elutasító, semmit nem vesztettél, visszalépsz kettőt aztán vársz egy kicsit.

Pl. ha nem megy elsőre, hogy megöleld, csak simogasd meg a karját időnként. Vegyél neki csokit, hívd el randizni (jó most ez pont elég nehéz, de valamit ki lehet találni). Hívd el parfümöt venni meg ilyenek, hogy lássa, hogy nőként tekintesz rá.

Amúgy a szövegedből nekem nagyon szimpatikus vagy és láthatóan érzelmileg érett, nem egy kapanyél balfácán, szóval szerintem nem lesz gond ebből, majd kialakul.

2021. jan. 3. 20:12
 10/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat!

7: Normális kapcsolatot (ha ebből még egyáltalán lehet). Nem akarom elveszíteni, lehet, hogy szeretem.

De nálam is ez a gond, amit írsz, nem tudok a szemébe nézni csak úgy ennyi idő után... Bánom, hogy ilyen vagyok vele 4 éve.

8: Ez az, hogy nem várom, vagyis nem várok semmit. Nem kellene inkább lassabban haladni, nem ajtóstól rontani a házba?

Arra is gondoltam, hogy a legközelebbi szexnél gyengédebb leszek vele. Esetleg utána összebújhatnék vele és akkor beszélhetnénk, már ha vevő rá. (Sosem volt összebújás utána.)

2021. jan. 3. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!