Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerüljek hozzá érzelmileg közelebb?
Előre szólok, hogy hosszú lesz egy kicsit, de próbálok mindent leírni, hogy ne legyenek kérdések.
33 éves férfi vagyok, együtt élek 4 éve egy 23 éves lánnyal. A szükség hozott minket össze, vagyis inkább neki volt rám szüksége. Ő árva lány, a nagynénje volt az egyetlen rokona, akit ismert, ő is nevelte, míg 19 éves korában meg nem halt, akkor egyedül maradt, lakás, pénz nélkül (bérelt lakásban laktak). Rendes munkát sem talált, hogy egyedül fenntartsa magát, mivel van egy nagyobb testi fogyatékossága, az egyik lábával erősen sántít, le is van rokkantosítva. Nekem mégis megtetszett, mert nagyon szép arca van, törékeny alkata. A nagynénjének voltam ismerőse, a temetés után összefutottunk, akkor jöttem rá, milyen szorult helyzetben van. Én már akkor pár éve egyedül éltem, szüleim nekem sincsenek már. Az a helyzet, hogy én nagyon csendes, szűkszavú vagyok, nem volt sok tapasztalatom előtte a nőkkel és akkor hirtelen ötlettől vezérelve felajánlottam, hogy költözzön hozzám. Nem részletezem, de kialakult egy kapcsolat közöttünk, rendben tartja a lakást, van szex és közben 2 éve talált egy 4 órás állást is olyanoknak, mint ő (bár gyalázat a fizetése). Na és a problémák itt kezdődnek...
Szóval az elején bevallom csak nagyon kényelmes volt így nekem, de nem sokba néztem őt. Szégyelltem vele a fogyatékossága miatt megjelenni és kb tárgykent kezeltem. Nem bántottam sose, de nem foglalkoztam az érzéseivel se. A szex sem volt sosem érzelmes. Sose panaszkodott emiatt. Ő is csendes lány. Igazából csak elvoltunk egymás mellett évekig. Mostanában viszont hiányzik az intimitás. Hülyének érzem magam, hogy nem beszélgettem vele sokat, nem ismertem meg, nem törődtem vele. Már szexnél is érzem, hogy legszívesebben más lennék vele, simogatnám, meg ilyesmik, viszont nem megy.:( Egyszerűen gáznak érezném ennyi idő után. Sajnos nem tudom kimutatni az érzéseimet (ez mindig is gond volt), gyengeségnek tartanám vele szemben. Nem tudok már csak úgy kedves, érzelgős lenni vele, ennyi idő után. 2 napja először veszekedtünk, nagyon megbántottam, direkt durva voltam vele szóban, mire sírni kezdett, hogy ugye ez a sántasága miatt van.... Legszívesebben átöleltem volna rögtön, de nem ment.:(
Hogy tudnék megnyílni neki? Hogy lehetek közelebb hozzá? Hogy vetkőzzem le a gátlásaimat?
Bocsi, ha hosszú lett, de segítsetek!
9: Köszi, ilyesmire gondoltam.
Igazából ahogy ment az idő, csak úgy kezdtem átértékelni a dolgokat, sokáig önző voltam sajnos, adtam/adom a nagyképű bunkót.
7-es vagyok, félek okosat mondani, mert nem akarom, hogy a lánynak rossz legyen. De talán nem kúrások alkalmával kéne változtatnod.
- Kezdj el apró bókokat mondani neki, hogy milyen kedves lány ő, amikor valamit csinál, jelezd, hogy örülsz, hogy ott van
- nézzetek meg valami filmet, ami nem valami popcorn s kezdjetek el beszélgetni róla utána
- vagy olvassatok könyvet "közösen" és beszélgessetek róla utána
- keress egy közös hobby-t vele, ami merőben új mindkettőtöknek és csináljátok közösen
- aztán szép lassan pár hét vagy hónap alatt talán elindulsz egy másik irányba, átöleled majd film közben, simogatod a vállát, arcát stb.
- aztán elmentek közösen valahova, "fő kő" vállalnod a csajt, az is része a csomagnak
Én őszintén szólva nem kúrásokra hegyezném ki a dolgot, dehát én csak egy 41 éves szűz faszi vagyok, honnan is tudhatnám :).
12: Köszi a tippeket, azt hiszem az első kettőt megpróbálom.
Filmet se néztünk soha együtt....
Bókolgatással egy-kétszer már próbálkoztam, nemrég mondtam neki, hogy aranyos, pár napja pedig sütött sütit, azt is megdicsértem. Viszont utána olyan sutának éreztem magam, nem igazán reagált ezekre semmit, inkább csak halványan elmosolyodott és el is fordult mindkétszer.
Továbbra is 7-es vagyok, akárhogy is nézzük egy alá-fölérendeltségi viszony van köztetek. Ha jól értettem évekig eltartottad szexért meg házimunkáért cserébe. Azért az ő helyébe is képzeld bele magad, hogy ez pontosan milyen is.
Amúgy 1 rossz pont van nála is, ezt az időt igazán kihasználhatta volna, hogy tanuljon, diploma, nyelvek stb... Ideje ezek szerint lett volna rá.
Nő pszichológusokat hanyagold (van pár ismerősöm, hozzájuk még az akváriumi garnéláimat se küldeném), de lehet egy faszi pszichológust megpróbálhatnál, bár nem tudom mi a halált tudna mondani... Lehet téged meg tudna lendíteni valamilyen irányba, de ugye a lánnyal is kéne valamit kezdeni, helyzetetek nem túl vidám ilyen múlttal.
Ja, a 12-esnek igaza van, szerintem is a szexről teljesen el kéne tolni a hangsúlyt (legalább átmenetileg) más dolgokra, hogy érezze, hogy nem csak amiatt vagy vele, hanem más dolgokat is értékelsz benne. A sütis dicséret pont jó példa is volt, nem baj ha nem mondott rá semmit, majd megszokja, hogy megdicsérgeted őt.
(9. voltam, nő)
14: Elég sok sérülése van mindkettőnknek, az biztos. Neki több is talán, mint nekem...
Érettségije van, de így, hogy rokkant, nagyon nem könnyű elhelyezkedni (nem is Pesten élünk, hanem vidéken), örült, hogy ezt a mostani helyet találta. Szerintem diplomával se lenne könnyebb neki, egészséges diplomás ismerőseim se mind tudnak elhelyezkedni.:(
Válaszolok arra, amit kérdeztél.
Reggel elmegyek dolgozni, 5 körül hazaérek, arra ő már otthon van (ő 1-ig dolgozik). A takarítással készen szokott lenni, van hogy a főzéssel is, de van, hogy 5 körül kezd neki. Munka után én vagy pihenek, vagy elmegyek vásárolni, vagy ha kell valamit otthon csinálni (bütykölni), akkor azt megcsinálom. 6-7 körül vacsorázunk, közben beszélünk (mit együnk másnap, mi volt a munkahelyen, ha volt valami érdekes, napi dolgok). Vacsora után esti készülődés. Külön alszunk (2 szoba van), ha szexelni akarok átmegyek hozzá, letudjuk és megyek vissza a saját szobámba aludni. Tudom, nem túl romantikus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!