Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fog még hiányozni?
Annyira hiányzik nekem. Ő volt az egyetlen párom. Szinte együtt nőttünk fel. Ő volt a legjobb barátom, a másik felem, a lelki társam. És hónapokkal ezelőtt itt hagyott engem, de még mindig hiányzik. Olyan jó lenne néha beszélni vele, de nem szabad.
Nem viselem könnyen a változásokat az életemben, és ez elég nagy változás. Sosem vesztettem el még senkit, aki fontos volt nekem. Másoknak miért megy könnyen a szakítás és az elengedés? Nekem miért nem megy? :(
Elengedni valakit, akit szeretünk soha nem könnyű. Csak annak könnyű, aki már a kapcsolat vége előtt továbblépett.
Természetes, hogy így érzel, főleg hogy együtt nőttetek fel, gondolom az életed nagy részében ismerted. Az ilyen soha nem egyszerű. Miért nem szabad beszélned vele?
Egyébként amit tehetsz:
Keresel valami új hobbit amibe időt és energiát fektethetsz, ami célokat ad, ami leköti a gondolataidat és ami boldoggá tesz. Ilyen lehet pl.: főzni tanulni (vagy kifejezetten egy típusú konyhában jártasnak lenni, mint a thai/ázsiai/francia stb..); sütni tanulni, edzeni (vagy csak futni és kitűzni a célt, hogy fél év múlva körbefutod a Velencei tavat például) vagy akármi ami érdekel, fess, alkoss tényleg akármi, csak szeresd csinálni és élvezd.
Vezess naplót arról, hogy nap-mint nap milyen szép/jó dolgok történtek veled, ez lehet csak annyi, hogy egy ismeretlen megfogta az ajtót és így az nem csapódott be az orrod előtt, minden ami megmosolyogtat. Nehéz lesz elkezdeni, de ne feküdj le úgy este, hogy legalább egy dolgot ne írtál volna le, ami aznap boldoggá tett. És amikor hétvégén, hónap végén visszanézed a napokat meglátod, hogy mennyi jó dolog történik a volt párod nélkül is.
Kitartást és ne gondolj folyton arra, hogy "mikor fog már nem hiányozni", mert eközben is csak rá gondolsz ahelyett, hogy aktívan tennél azért, hogy jobb legyen.
Másoknak sem megy könnyen az elengedés.
Nem tudom, meddig fog tartani a folyamat, hiszen személyfüggő. Adj időt magadnak.
7 évig voltunk együtt.
25N 30F
Hűtlenség miatt.. Ezért még jobban idegesít, hogy hiányzik. Pedig átvert és hazudott, de mégis.. Nagyon rossz ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!