Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Csak az tud hiányozni, akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak az tud hiányozni, akit szeretek?

Figyelt kérdés

Kb egy hónapja lett vége az első kapcsolatomnak, vagy annyi sem. Több, mint 7 évig tartott. 1x már szakítottunk hosszabb időre. Úgy érzem, az jobban megviselt, mint ez. Az újrakezdés alatt megismertem azt az énjét, amivé az utóbbi másfél évben vált. Szóval ebben a néhány hónapban is már óvatos voltam őt illetően, talán már el is kezdtem őt érzelmileg elengedni, mert tudtam, hogy ez lesz a vége. Most nem voltak hetekig tartó sírások, stb, mert igyekszem arra gondolni, hogy nem voltam már vele boldog, nem tudott már semmi pozitívat nyújtani és igazából nem is akart. :(

Ő azonnal összejött mással, többek közt ezért lett vége, mert rájöttem, hogy ismerkedik. Innen meg nincs visszaút, méltóságom nekem is van.

Viszont egész nap ő jár ennek ellenére a fejemben. Hiába a munka, a barátok, a hobbik, teendők, nem tudom őt kizárni. Minden reggel arra ébredek, hogy vele álmodom valami negatívat, amiben bánt engem. Nem fizikálisan, hanem kihasznál, hazudik, átver, ahogy az utóbbi időkben is tette.

És hiába nyugodtam le, vagyis nagyon fel sem zaklatott a szakítás, mert sajnos számítottam rá, néha random rám jön a sírás, és hogy hiányzik. És nem értem, mit tudok még ezek után szeretni egy ilyen emberen. Talán még mindig azt, amit az évek alatt nyújtott, de az már nem ő. És ha belegondolok, hogy ő már rögtön mással boldog, és ennyit ért neki a mi együtt töltött 7 évünk (aminek csak a vége volt rossz), megszakad a szívem.

Tudom, hogy hosszú út áll még előttem, de ez annyira igazságtalan. Miért mindig az szenved, aki nem érdemli meg, és neki miért "jár" egyből más, akivel boldog lehet? Az előző szakításunk után, ami több hónapig tartott, próbáltam ismerkedni, de egy randiig jutottam és rájöttem, hogy nekem ez még nem megy. Tehát most sem menne, egyszerűen nem tudom, mikor fogok erre készen állni. Tudom, legyek boldog egyedül, de egyelőre egyedül sek vagyok boldog. Ő boldog, én meg itt vagyok egyedül és random elsirom magam miatta, hogy hiányzik.

Néha felteszem a kérdést magamban, hogy vajon mit kéne még tennie ellenem, hogy ne szeressem és végleg kiábránduljak? Nem látom ebből a kiutat. :(

2020. dec. 18. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
7 év iszonyat idő, a semmivel eltöltött 7 év nagyon-nagyon sok. A kapcsolat nem volt fejlődőképes, ezért kezdett másfelé nézelődni, de ennyi idő alatt már egymás sejtjeiben voltatok, igy neked is szükség lesz időre, amig tovább tudsz lépni, nyilván neki egy új párral ez annyira nem bonyolult.
2020. dec. 18. 20:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az együtt töltött 7 év emlékei törnek rád, de idővel elmúlnak.
2020. dec. 18. 20:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne szomorkodj, jó lesz neked is, el fog múlni ez a fájdalom és a rossz érzések.

Igen, általában az szenved, aki nem érdemli meg, de hidd el, jobb "tisztán" szenvedni.

Az igazság az, hogy mindenki visszakapja, amit adott. Lehet, hogy most boldognak látszik, de eljön az idő, amikor ő fog egyedül sírni, és emlékezni fog mindenre. Te pedig addigra már rég felszabadult leszel és nem is jut majd eszedbe.

Mindenki máskor és másképp tanul, de a lecke mindenkinek eljön.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy rosszat kell kívánni annak, aki bántott minket, sőt inkább jót kell, mert a tettek következménye így is úgy is beérik.

2020. dec. 18. 22:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért szenvedsz, mert ez olyan mint a nikotinfüggőség. Tudod, hogy káros, tisztában vagy vele hogy le kell szokni róla, de az évek függővé tettek, így hát hiányzik. Nem lehetetlen vállalkozás, és ha nehéz is, de el tudsz tőle szakadni.
2020. dec. 19. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!