Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vissza gondolsz, az elmúlt évre, ki az a személy (ek), aki (k) a legjobban hiányoznak? Ki (k) - nek örülsz, hogy az életed részei lettek?
Új személy nem jött az életembe, és nem is távozott senki fontos :)
A szeretteimet pedig igyekeztem nagyon megbecsülni, ahogy eddig is, úgyhogy elégedett vagyok e téren nagyon.
Nagyon megszerettem erről az oldalról egy személyt, igaz rövid ideig tartott az ismeretségünk, de azóta is sokszor eszembe jut. Neki elég sok mindent elmondtam, olyat is, amit másnak nem. Örültem volna, ha nem így alakul a dolog, ahogy alakult.
Az életem része nem lett senki, alapjáraton kevés embert engedek közel magamhoz, elég bizalmatlan vagyok.
Egy srác idén lépett be az életembe, hát fenekestül felforgatta a mindennapjaimat,pedig csak beszélgettünk a neten. Kár,hogy nem lesz köztünk semmi sem :)
18/L
Elvesztettem életem hősét.
De kaptam fél évre rá egy vígaszt. Csak sajnálom,hogy nem úgy érez ahogy én.
Bár nem baj,örülök,hogy legalább van. Csak egy kicsit szerethetne...
Mivel munkahelyet váltottam a nyáron, több embertől meg kellett "válnom", de a legjobban az az ember hiányzik onnan, aki egykor a tanárom volt. Sajnálom, hogy így alakult, nagyon szerettem őt.
Viszont ennek a váltásnak köszönhetően új emberekkel is találkoztam, akik nagy hatással voltak rám az év második felében, na nekik viszont örülök. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!