Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányoznak az exszel közös játékok, mókák, egyedi tevékenységek?
Ha valamit rosszul csináltam meg a háztartásban, ami rám volt bízva, akkor az exem nagyon erősen megmarkolta a nemi szervem, és azt sziszegte az arcomba, hogy "Mit csináltál? Így kell ennek kinézni? Most ezért letépjem?". És jó erősen szorította, hogy tanuljak belőle.
Reggelenként, ha vasalok, és észreveszek valami kis ráncot az ingemen, akkor megszorítom saját magamnak, hogy mi ez? Hogy néz ez ki? Letépjem?
Másnak is hiányoznak a közös dolgok ennyire? F.
Nem, ennyire nem vagyok beteg.
De pl az esti pókerezés,együttfürdés, macskàzàs hiànyzik.
Ez van, nincs mit tenni.
Hiányoznak a közös poénjaink.
Hiányzik, ahogy "kigúnyolta", ahogy fogmosásnál köpködök.
Hiányoznak a csavargásaink.
Hiányoznak az összebújós-filmes estéink.
Hiányzik, hogy az utolsó napig mindig elém jött a munkába, amikor tehette és a hazautat is már együtt tölthettük.
Hiányzik a csapatunk, amit alkottunk.
A végére kialakult sok probléma ellenére is nagyon hiányzik úgy, ahogy volt.
Remélem jól van, és megtalálta másnál a boldogságot. 😔
Jézus, ez durva. De igen, hiányzik, hogy:
- mindig fészeknek hívta a fésűmet
- mikor főztem mögém állt és átkarolt meg puszit adott
- mielőtt elaludtunk volna hozzá bújtam és játszott a hajammal
- kigúnyolta az egyébként valóban ocsmány papucsomat
- random lefotózott, hogy aztán elküldje dicsekedve
- este felhívott MINDIG, hogy jó éjszakát kívánjon
- mindig feltett a konyhapultra és úgy csókolt meg, miközben kávét főzőtt nekem
Szóval igen, hiányzik minden, ami ő volt. Ráadásul az illata.. mennyei volt. Főleg, mikor nem fújta be magát semmivel. És néha ő is megszagolt és kijelentette, hogy enyém a világ legjobb illata.
Nekem egy exemmel nem volt még 2 egyforma napom/percem pillanatom, hogy bármiben is ismétlődést találjak. Hiába gondolkodtam ezen most:D
Max a zene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!