Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hiányoznak az exszel közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiányoznak az exszel közös játékok, mókák, egyedi tevékenységek?

Figyelt kérdés

Ha valamit rosszul csináltam meg a háztartásban, ami rám volt bízva, akkor az exem nagyon erősen megmarkolta a nemi szervem, és azt sziszegte az arcomba, hogy "Mit csináltál? Így kell ennek kinézni? Most ezért letépjem?". És jó erősen szorította, hogy tanuljak belőle.

Reggelenként, ha vasalok, és észreveszek valami kis ráncot az ingemen, akkor megszorítom saját magamnak, hogy mi ez? Hogy néz ez ki? Letépjem?

Másnak is hiányoznak a közös dolgok ennyire? F.

2021. febr. 17. 20:07
 1/9 Noren1989 ***** válasza:
100%

Nem, ennyire nem vagyok beteg.

De pl az esti pókerezés,együttfürdés, macskàzàs hiànyzik.

Ez van, nincs mit tenni.

2021. febr. 17. 20:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hiányoznak a közös poénjaink.

Hiányzik, ahogy "kigúnyolta", ahogy fogmosásnál köpködök.

Hiányoznak a csavargásaink.

Hiányoznak az összebújós-filmes estéink.

Hiányzik, hogy az utolsó napig mindig elém jött a munkába, amikor tehette és a hazautat is már együtt tölthettük.

Hiányzik a csapatunk, amit alkottunk.

A végére kialakult sok probléma ellenére is nagyon hiányzik úgy, ahogy volt.

Remélem jól van, és megtalálta másnál a boldogságot. 😔

2021. febr. 17. 20:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Jézus, ez durva. De igen, hiányzik, hogy:

- mindig fészeknek hívta a fésűmet

- mikor főztem mögém állt és átkarolt meg puszit adott

- mielőtt elaludtunk volna hozzá bújtam és játszott a hajammal

- kigúnyolta az egyébként valóban ocsmány papucsomat

- random lefotózott, hogy aztán elküldje dicsekedve

- este felhívott MINDIG, hogy jó éjszakát kívánjon

- mindig feltett a konyhapultra és úgy csókolt meg, miközben kávét főzőtt nekem

Szóval igen, hiányzik minden, ami ő volt. Ráadásul az illata.. mennyei volt. Főleg, mikor nem fújta be magát semmivel. És néha ő is megszagolt és kijelentette, hogy enyém a világ legjobb illata.

2021. febr. 17. 20:49
 4/9 anonim ***** válasza:
42%
nem.
2021. febr. 17. 20:57
 5/9 anonim ***** válasza:
46%

Nekem egy exemmel nem volt még 2 egyforma napom/percem pillanatom, hogy bármiben is ismétlődést találjak. Hiába gondolkodtam ezen most:D

Max a zene.

2021. febr. 17. 22:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez mióta játék meg mókázás? Valószínűleg kicsit mazochista hajlamú vagy, ha ez hiányzik...
2021. febr. 18. 11:18
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen. Mi a baj ezzel? Kinek ártok? :)
2021. febr. 18. 12:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem azzal ártasz, ha ez neked tetszik, hanem azzal, ha nyilvánosan mókának hívsz konkrétan agresszív, zaklató, lenéző magatartásokat... sok ember ilyen kommentek miatt hiszi, hogy normális, ha verik, zaklatják, mindenféle selejtnek elmondják őket egy párkapcsolatban, még ha nem is tetszik nekik.
2021. febr. 18. 12:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Ez eszembe sem jutott, kösz, hogy szóltál! Együttérzek a bántalmazott emberekkel! Remélem, most, hogy ideírom, hogy ez MÉGSEM MÓKA, már nem tartják normálisnak a velük szemben tanúsított viselkedést!
2021. febr. 18. 13:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!