Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után visszakértétek az ajándékokat?
Figyelt kérdés
Gondolok itt drágább dolgokra... pl óra akármi. Visszakérnétek/adnátok?2021. márc. 26. 00:08
1/10 anonim válasza:
Az exem miutan felrebszott visszakerte az eljegyzesi gyurumet. Haat ahelyett hogy visszaadtam volna neki a szeme láttára beledobtam a csatornaba. Es en voltam a szemet 😂
En sose kertem vissza semmit a lakaskulcson kivul
2/10 anonim válasza:
Ha egy tuskó sóher lennèk akkor igen.
De nem vagyok az. Még ha visszaadná akkor sem fogadnám el.
3/10 anonim válasza:
Nem. Meg ha vissza is kértem volna ... még is kinek adjak oda egy használt kabátot, ami az exem kis méretére volt választva, fehérneműket, stb stb... :'D Nonsense. Inkább maradjon nála, ne is lássam az ő cuccait mégegyszer.
4/10 anonim válasza:
Soha eszembe sem jutott ilyesmi. Amikor együtt voltunk azt szívből adtam. Meg ezek zömében olyan dolgok amikkel én nem tudnék mit kezdeni.
5/10 anonim válasza:
Visszakérni? Soha. Ez a legnagyobb bunkóság.
6/10 anonim válasza:
Én nem kérném vissza, soha nem is szoktam. Ha valaki visszaadna valamit, azt is hárítom. Mit kezdjek vele? Személyes ajándék volt.
Meg az ajándék, az ajándék. Ha odaadtad, az már a másiké, azt csinál vele amit akar.
Tanuló pénz, ha nagyon sok mindent adtál, vagy drága dolgokat.
Azt szoktam visszakérni, ami nem kifejezetten ajándék volt. Pl egy pulcsi, amit elkért, és kölcsön adtam hogy hordja nyugodtan, de nem adtam neki.
7/10 anonim válasza:
Nem kértem vissza semmit. Javarészt mindig személyes ajándékokat adtam neki, kisebb-nagyobb értékben. Talán a legdrágább egy óra volt, amit külön neki csináltattam, de nem tudnék vele mit kezdeni. Eszembe sem jutott, hogy bármit is visszakérjek. Egyedül a régi telefonomat, amit átmenetileg ő használt. Na, azért viszont hónapokig küzdöttem, hogy vagy utaljon egy baráti összeget, vagy adja vissza, mert egyébként azt el akartam adni.
8/10 anonim válasza:
Nekem az exem vissza akart mindent, a legolcsóbb bizsutól kezdve a nyaralás értékének feléig. Minden tárgyi dolgot bebsztam egy kukába. Sóher.
9/10 anonim válasza:
Én szakítottam, erre ő elkezdte visszahordozni a cucokat amiket én adtam, vicces visszagondomi ahogy télen éjszaka az udvaron szórakozunk egy forgószékkel, hogy 'vidd el! - nekem nem kell! - vidd el!' 😅😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!