Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felajánlotta, hogy fizet de visszakérte az összeget, az mit jelent?
Harmadik randi volt, az első kettőn ingyenes programmal.
Most zárt a kávézó, kijött a pincér, hogy jelezzen mire ő mondta neki, hogy kérjük a számlát és kártyával fizetne. Mig a pincér elment érte addig mondta nekem, hogy majd kpban visszaadom, én meg köpni nyelni nem tudtam, nem szoktam randikon visszaaprózgatni (kb 1500 értékben fogyasztottam, ő pedig 2200).
Következő randin visszahívtam de fel se ajánlotta, hogy fizet, inkább ilyen tartozásom jogos leróvásának éreztem.
Tetszik a férfi, jól kijövünk, jól áll anyagilag, nem értem a helyzetet.
Ez nem egyenjogúság, hanem szarfacsariság. Van ilyen embertípus. Én jó messzire el is kerülöm. Ugyan én is megtudok venni magamnak egy kávét vagy bármit amire szükségem van, de a meghívás egy szép gesztus. Én pl vettem magamnak meg barátnőmnek több koncertre összesen 70 ezer ft értékben jegyet(ebben benne volt még a barátja és a tesóm is) és nem kértem vissza az árát, mert nekem nem hiányzik, neki viszont nagy kiadás lenne, meg egyébként is én mondtam, hogy menjünk el. Volt olyan is, hogy ő hívott el ilyen eseményre.
Számomra undorító amikor pár ezer forinton meg a fillérbaszás.
Pénzorientált, és akkor most nagyon szépen fejeztem ki magam.
Egyenjogúság? Legyen. Csak tartson ki nála a későbbiekben is, amikor felesben takarítanak, felesben főznek, felesben nevelik a gyereket.
"Ti akartatok egyenjogúságot. Megkaptátok."
EZ így nem igaz. Ugyanis úgy rendezte, hogy a pincér előtt ő fizessen, mert maga is gáznak érezte a szituációt. Ha az egyenjogúság miatt tenné, akkor nem játszotta volna el a színházat.
Ez inkább a xarrágó pasi esete.
Úristen..én megszakítanék vele minden kapcsolatot, de előtte azért elmondanàm a vélemènyem neki, hogy mennyire szánalmas és férfiatlan.
Ha már most ezt csinálta, szerinted állni fog bármit is, vagy vesz neked valamit?
Hiába stabil anyagilag, ha rád nem költ belőle.
Lapát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!