Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha visszakérte a rámbízott bankkártyáját? (lent bővebben)
Amikor összejöttünk és már szerelmes lett belém, akkor odaadta a bankkártyáját és a hitelkártyáját, hogy vigyázzak rá,mert ő csak elkölti ami rajta van pénz.De tegnap eléggé összevesztönk.Bár nem vitatkoztunk,de izzot a levegő,nem akart átölelni és megvígasztalni és külön akart aludni.Reggel pedig visszakérte a kártyákat. Megkérdeztem, hogy most el akar hagyni?!De ő azt mondta, hogy nem áll szándékába.Igaz átölelt, így hogy látta hogy rossz kedvem van,meg adott pár puszit a számra(egy pici csók is volt),de én akkor is félek, hogy ez már valami rossznak a jele!
(az összeveszés, az annyiból állt, hogy tegnap du.kettesben el akartam vele menni romantikázni,de helyette 3-ban a haverjával uszodába mentünk és persze ők leálltak kettesben sakkozni, na ez nekem uncsi volt és haza mentem.Este pedig megláttam a telójában, hogy egy lányt hívott,rákérdeztem,persze egy ismerős volt(bár nem értem mért este 9kor hívta.)azutá oda akartam bújni hozzá, hogy bocsásson meg, hogy féltékenykedek,de ő csak rávágta, hogy hagyjam aludni!)Tudom elég hülye vagyok,de elég rosszul esett, hogy a haverja, akivel egész nap egyóütt dolgozik, inkább vele foglalkozott,mint velem(igaz velem meg minden nap együtt alszik)
Köszi mindenkinek, azóta megoldódott és megbeszéltünk mindent!(és szerencsére szakításról szó sincs+megcsalásról sem!:)(és ezt nem naívitásból mondom!)
Hogy pont azért bízta rám a kártyát, hogy ő el ne költse.És én sose veszek le róla pénzt saját költekezésre!(van nekem sajátom).Amúgyis én spórolósabb vagyok,mint ő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!