Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rossz lelki állapotban vagyok... tud nekem segíteni valaki?
Én is magam alatt vagyok, bár ennek nem sok köze van a párkapcsolathoz. A héten meghalt egy közeli rokonom, hétfőn temetjük, ma altatjuk el az egyik macskánkat, és már előre tudom, hogy nekem kell tartanom a vállam anyámnak, mert ő nem fogja bírni idegekkel. Plusz én is folyamatosan orvoshoz járok betegség miatt (a macska altatás után futhatok is kezelésre), és emiatt lehet a legkedvesebb hobbimat is abba kell hagynom, ami eddig a mentális felüdülésemet jelentette.
Nem sajnáltatni akarom magam, csak azt üzenni, hogy vannak piszok rossz időszakok, amiket fogcsikorgatva, de át kell vészelni. Ha szakítás miatt vagy ki, az is egy gyász folyamat, hagyd magad végigmenni rajta, aztán kezdd el keresni a lehetőségeket, hogy a dolgok visszaálljanak a rendes kerékvágásba. Ezen is túl leszel, mert az élet megy tovább, de tenned is kell érte, hogy ne zuhanj meg teljesen lelkileg. Keress fel barátokat, családtagokat, akikre számíthatsz.
irhattok nekem is, remek hallgatosag vagyok
47N
Kiváló lelkiállapotban vagyok! :D
Klassz volt ezt ide leírni, köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!