Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az exem keres engem, lenne esélyem visszaszerezni?
Nem akarom annyira részletezni a sztorit. A lényeg az, hogy már mással van, de nekem írogat, hívogat, stb. Ez megy hónapok óta igazából.
Állítólag egy ilyen ember csak egy csettintésre vár és menne is vissza az exhez.
Tehát akkor, hogy jelezzem neki, de nem túl nyíltan, hogy ha annyira akar, akkor jöjjön hát? Mivel új párja van, én nem fogok neki arról áradozni, hogy mennyire hiányzik, jaj de szeretem, stb. Sőt, próbálok távolságtartó lenni, hogy ne én legyek a szemét ex,de mégis keres.
Hogy kell ezt okosan csinálni, mivel kellene jeleznem, hogy jöjjön?
Egyébként szerintem valami mentális gondja van, ha ez a kérdés szempontjából releváns.
Amúgy összejönni nem akarok vele, de ez az írogatás meg mármár zaklatás gyerekes, akkor álljon elém és valljon színt, valami izgalom is legyen a dologban. Mivel érhetném ezt el?
Akkor hogyan tegyem biztossá a terepet?
Nem akarok bosszút, de mindenki egojanak jól esik az ilyen. Esélytelen lenne már összejönnünk, hacsak nem vállalom be, hogy a családom és a barátaim is elfordulnak tőlem. De attól még jól esne tisztázni a dolgokat, aztán békében elválni. Ennyi, ennyit akarok.
Bármi lehetőséges, de végülis sok tippet nem kaptam.
Belekavarni nem fogok, de a távolságtartás sem célravezető.
Pedig itt is annyi kérdés alatt nyomják, hogy ilyenkor elég egy füttyentés és már szalad is. Hát nem tudom, én futni utána nem fogok, büszkeségem nekem is van. Szóval akkor ez mégsem olyan egyszerű, mint írják annyian? :D
Tartalék játékosnak kellenél.
Ha te valóban nem kezdenék újra, akkor ne filózz ezen.
Ne válaszolj, szerintem ennyi.
Eltarthat még egy évig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!